The Boy Does Nothing

fredag idag, och det betyder sista dagen på lovet. tur att det är en helg kvar innan skolan i alla fall. fast det skulle gärna få vara lov resten av terminen.
urs, jag vill inte tillbaka till skolan. men men.
idag skulle jag igentligen ha varit hos tandläkaren, men dom ringde vid 8 i morse och sa att hon var sjuk. så jag fick en ny tid den 9mars kl 11. det vill säga, ingen skola den dagen! jääj! fet har jag varit idag också, jag och erica gick till ica och köpte jordnösringar och en chokladkaka förut, sen kollade vi på film och åt upp allt. men det var gott. fast måste säga att jag är riktigt mätt nu, och pappa som vill börja med maten. men han får vänta ett tag till. höhö. men nu tänkte jag gå och sätta mej vid tvn men först en låt att lyssna på. PUSS!
Alesha Dixon - The boy does nothing 

stor städning

idag har jag städat hela dagen. urs vad tråkigt det har varit, men jag får ju pengar för det så. det är ju bra i alla fall. får hoppas att pappa blir nöjd.
men nu ska ut och promenera med hanne. pöss! 

Benjamin Button

nu har marina precis åkt ifrån mej. taskigt! nejdå, men det har varit mysigt. igår var vi med hanne och gick hem till kim. sen hem och kollad på film, the curious case of benjamin button, den handlar om Benjamin Button som föds 1918 som en gammal man och lever sedan sitt liv i omvänd riktning, medan andra åldras blir han yngre. den var bra men lite väl lång. och sen är det jobbigt att sitta framför datorn här och titta på film. idag har vi mest segat oss och sen blev det kim, har nyss kommit hem därifrån. och då åkte marina hem på engång.
jag ingen aning om vad som händer resten av lovet, blir väll mest till och sova antar jag.
men nu vill pappa ha datorn så blir väll tvn för mej. pusshej!


utan dina andetag..

måndag idag och det är lov! känns bra.
men idag var jag uppe tidigt ändå, mamma väckte mej vid 9 och då åkte vi till badhuset och solade. sen hem och packa, hämta jacob på skolan och efter det bege sej till storfors. nu sitter jag här med en kopp kaffe och pappa har precis åkt iväg till jobbet. senare idag ska jag leka med marina, vet dock inte vad vi ska göra. men det löser sej.
nu ska jag hoppa i duschen, men först en låt. ciao!
kent - utan dina andetag

let go

lördag idag och jag har ingenting planerat alls, förutom att jag ska till mamma snart. så det blir säkert mys vid tvn ikväll med henne. under lovet har jag bestämmt mej för att jag typ ska göra saker åt mamma och pappa, typ diska osv, så att jag får en peng så jag kan köpa mej något att ha på mej på sofias kalas, + en present till sofia också
måste ändra hårfärgen någon dag här också, bloda slingor i hela håret. 
så, hanne du kan höra av dej när du är i storfors så får du hjälpa mej med det.
men nu är mamma påväg hit, så nu ska jag packa. men först ska jag dela med mej av en låt av janet från made in sweden. videon suger, men jag tycker låten är bra.
pusshej!

janet - let go


mummsfillibabba!

äntligen lov! fy så underbart det är att vara ledig alltså.
nu har jag precis kommit hem, har varit med david och nicole. vi var i karlstad och tittade på innebandy, inte så värst roligt där. så var vi sena och kom när andra perioden redan hade börjat. men men. sen åkte vi tillbaka till storfors och åkte runt lite och nu sitter jag här och äter godis. mumms! kanske ska slå på en film. ja, vi får se helt enkelt vad det blir. imorgon ska jag nog åka till mamma igen, hon är ju ensam i helgen, så får väll vara lite snäll och göra henne sällskap. det blir nog väl. haha.

yeah, typ godnatt.

jag är så jävla trött hela tiden!
orkar verkligen ingenting när jag kommer hem efter skolan. jag slänger mej på soffan och somnar nästan direkt. ska verkligen bli skönt med lov nu. behövligt är det i alla fall. men efter lovet blir skoldagarna jobbigare. då är det verkligen att gå upp 5 varje morgon sen komma hem halv 7 på kvällen varje dag.. kul kul.
jag är så fruktansvärt trött på pendlandet, men ändå vet jag att jag inte skulle klara mej med pengar om jag flyttade. så det är väll bara att bita ihop.
längtar himla mycket till den 7de mars också. vet att kristin och sofia också gör det. det ska bli så jävla roligt. förhoppningsvis. men, har man för stora förhoppningar så brukar det skita sej i slut ändan. men det får det inte göra nu.
och nu så tänker jag inte dela med mej av någon låt, lyssna på den i inlägg nedan istället. jag är typ kär i den låten i alla fall. men däremot så tänker jag lägga in en bil på mej och hanne och sedan säga hejdå och godnatt!


Hurtful

vill bara dela med mej av den här bra låten innan jag drar mej upp till tvn.
lyssna och njut!
Erik Hassle - Hurtful

att svälja en mikrofon

HAHA!
gubben lär ju kvävas...
men ni måste erkänna att det ser roligt ut. ?

done

första dagen på veckan - avklarad.
det var kämpigt att få sej iväg på sista lektionen där idag, men det gick tillslut. duktiga jag. när jag kom hem så hade mamma några kompisar här, dom träffas en gång i månaden på såkallad "tjejkväll", tantkväll kanske jag kan hålla med om. "gud vad hon var lik dej" hade en utav dom sagt till mamma och syftat på att jag var lik mamma alltså. det hör man ju aldrig?.. haha!
nu alldeles strax börjar scrubs, kanske ska dra mej upp och kolla på det?. ja så får det bli. jääj! sen sova. mumms!
pusshaj!


en till

det fick bli att jag stannade här hos pappa i stället. hade visst sovmorgon i morgon så.
nu har jag nyss kollat på americas best dance crew, och dom är ju så fantastiskt bra. en dag ska jag också kunna dansa så. så det så!
jaa, nu har pappa nyss åkt och jobba också. så jag är själv hela natten. fest?.. nej, jag skoja. jag ska snart gå och lägga mej. men först tänker jag slänga upp en låt till. nattinatti!
Timo Räisänen - Creep

Love is my drug

John ME - Love is my drug

ännu en söndag

och jag gillar inte söndagar. blä blä.
idag ska jag åka till mamma i karlskoga, tror jag. inte helt säker på om jag orkar det. pappa vill ju köra medans det är ljust i så fall, så det vill säga ganska snart alltså. men men, vå får väll se hur det blir, mamma kanske får hämta mej ikväll. 
nu ska jag i alla fall hoppa i duschen. mumms
Pusshaaj!

about you now

Timo Räisänen - about you now

alla hjärtansdag och jag är sur.

idag är jag sur, sur och sur. min syster har nämligen skickat efter precis likadana skor som jag har. KUL! not.. och det gör mej sur.
inte äns en annan färg kunde hon vänta på! urs. så jävla fjantig är hon. dom var liksom tvugna att vara precis likadana som mina. 
"asså, det ända jag kan tänka på är dom där skorna."
men ha en bra dag, för det kommer inte jag att ha!

ovärda dagar

jag är så trött hela tiden nu för tiden igen, jag sover nästan hela tiden. förutom när jag är i skolan. orkar aldrig sitta vid datorn längre.
men nu är jag hos erica och hon håller på att laga mat, så då passade jag på att låna hennes dator. men den är seg som stryk. buhu!
annars så har skolveckan varit väldigt ovärd hittills, igår tillexempel så gick jag upp 5 åkte till kristin för vi hade sovmorgon. sen kom vi på att vi hade ännu längre sovmorgon, så vi började efter lunch hade engelska. vi läste bara. sen hade vi företagsekonomi i typ 10 min, sen slutade vi. kunde lika gärna ha stannat hemma ist. morr! men men.
nu är erica väldigt seg på att laga mat oxå. jag är hungrig! men får väll slå på tvn ovh se om det finns något roligt där så länge. ciao.


ps: jag saknar hanne!


söndag igen.

då var det söndag igen. igentlingen skulle jag och marina vara med på jacobs kalas idag, men vi struntade i det. och snart ska vi på ett annat kalas istället hos marinas kusin. sen ska vi åka till sunne där ska jag sova inatt också. men nu ska vi snart åka till karlskoga, där kalaset äger rum. så måste se så jag har packat allt. PUSSHAAJ! 

träningsvärk

jag har världens träningsvärk från idrotten igår, body pump. Har ont i hela kroppen, trodde inte jag skulle kunna ta mej upp ur sängen imorse. men det gick. och idag slutade skolan efter lunch, jag och sofia drog ner till stan en sväng. jag köpte mej ett par jeans leggings. se åkte jag hem med kvart över 1 bussen. och nu har jag nyss duschat och sitter här och väntar på elin och marina. vad vi ska hitta på, det har jag ingen aning om.
har inte talat om för min pappa att jag skulle kommma till han i helgen så han blir nog förvånad att se mej när han kommer hem. hihi.
men nu ska jag nog blåsa håret, sen typ plattat eller något. ciao!

plopp saltlakrits

idag har jag smakat plopp saltlakrits , och jag tyckte om den. mumms!  både choklad och lakrits i ett liksom. kan knappast bli bättre. den får ni smaka om ni inte gjort det.
snart ska jag kolla på efterlyst som har säsongs star idag kl 21.00.

utvecklingssamtal

jag fryser! det är kallt här hemma, det brukar alltid vara varmt här men inte idag. burr burr.
idag är det tisdag och jag har haft utvecklingssamtal. det gick väll bra?. kanske, jag vet inte. fick några alternativ, jag kan gå en sjunde termin, gå i skolan istället för praktik, eller gå om ett år. finns inte en chans på miljonen att jag kan jobba upp allt innan vi slutar. det vet jag. så vi får väll se vad det blir. ska i alla fall få schema på tisdagar, så får hoppas att det funkar lite bättre. men men, nog om det.
idag fyller kristin 17år och kenny fyller 18, så massa massa grattis till dom.

tråkiga söndag

idag är det söndag, igår var det lördag och förrgår vad det fredag. då lekte jag med hanne, vi hamnade efter ett tag hemma hos kim, dom lanade. sen kollade vi på mamma mia, sen vi 4 någonting gick jag och hanne hem och sov.
på lördagen vaknade jag halv 5. lite väl sent tyckte jag. jag och hanne åkte till konsum och köpte hårfärg till mej, sen färgade hon mitt hår, det blev brunt. se gick vi ut på en promenad, gick först runt sjön, där är det typ ingen belysning alls. så det var mörkt, fast dom hade satt upp ljusslingor på vargbron, det var lite tufft. sen gick vi hem till mej och kollade på film, kommer dock inte ihåg vad den hette. jag somnade lite då och då.
och idag är det söndag och jag har inga planer för dagen. söndagar är tråkiga och ångest fyllda. imorgon är det skola. fy!
men idag fyller min lillebror 7år, så massa grattis till jacob. han får nog en massa roligt den bortskämmda skitungen. höhö. men jag älskar honom ändå.

jag vet att hanne har tröttat på att jag gått runt och sjungit, "du måste finnas" , men den sitter vekligen på hjärnan och vill inte försvinna därifrån. så förlåt. synd att det inte låter lika bra som med helen sjöholm. men men. haha! :P

RSS 2.0