då kör vi

putte i parken , SKÅL!

paj paj paj!

nu har jag varit duktig igen och gjort paj , fick även lite hjälp av erica.
en med röda vinbär och en med blåbär. mummsfillibabba! nu blir mamma glad =D
hihi.

pressure

Paramore - Pressure

min fina bild!


mina paint skills är ju helt ofattbara!

röd vinbärspaj

mäster kocken ebba är i farten! jag har bakat paj, röd vinbärspaj. har aldrig smakat det förut, men hoppas på att det är gott iallafall.
elin kom precis hit och hanne kommer om ett tag, då ska vi smaka på pajen. får satta på kaffet nu kankse, så det är färdigt tills dess. wiie! mumms!

fin va? ;)

min ögonsten


även fast han är världens mest irriterande unge ibland, så är han fortfarande bäst!
titt pån bara, så himla söt! och jag älskar honom, min lillebror. <3 

no one sleeps when i'm awake

the sounds - no one sleeps when i'm awake

jehovas vittnen

NEJ! jag bryr mej inte om eran jävla bibel! morr.. ni får inte komma in.

okej så sa jag inte, men jag tänktet (:

misery business

paramore - misery business

hannibanni!

sitter hemma hos hanne, har vart här sen igår. blev att jag sov här eftersom hon inte tycker om att sova själv och johan skulle inte komma hem. så då var jag snäll! hihi.. just nu står hon och diskar och jag börjar bli hungrig. vi får väll springa ner till coop sen och kolla om det finns något mummsigt. eller om det bli pizza?.

senare ska vi till elin och erik och spela tvspel! jääj. det blir kul. little big planet har dom ju införskaffat. så det blir nörda det. plus att elin lova att bjuda på kaffe också.

måste köpa
biljett till pip snart också känner jag. och gud vad jag längtar! mummspådet.

nu har hon diskat klart också, va duktig hon är.

världens snyggaste ebba!.. not

love song

mario kart - love song

lördag, söndag hos sofia

yes, lättförtjänta pengar blev det att tjäna i lördags iallafall. satt mest ute i en liten stuga på gården och väntade på att det skulle bli jobb. sen när vi fick plocka bort från borden så skulle det diskas, men det gick så fort, så satt bara mest och inte gjorde någonting. och så 500spänn på det, jag gillart iallafall. drog från "jobbet" vid halv 12 och var i stan vid halv 1 bara för att vi fick vänta värsta läge på bussen. då drog vi till harrys för sofia hade glömt sin jacka där. men hon skulle komma tillbaka idag istället, för att se om den är kvar. sen så blev det köpa godis och sen hem till sofia och kolla på film.

vaknade vid en 2 på dagen igår, då kom michaela och hälsade på. hon skulle åka till göteborg den lyllosen.. sen gick vi och träffade kristin en sväng på stationen. det var trevligt!
jag åkte hem vid 8, och gjorde ingenting när jag kom hem. jo, satt vid tvn. sen sov jag. och vet ni vad?, nu ska jag ringa till mamma.. och hoppas på att hon kan komma och hämta mej! pusshaaj!


jag och sofia, skolavslutningen 08..


fredagsmys.

jag som inte trodde jag skulle göra något igår. det blev det ändring på som tur var! alex, fredd och jesper kom och hämta mej runt 11 på kvällen, åkte till kim en sväng. vid 1 ville tråkmånsarna åka hem, men det fick dom inte. jag ville bada men var jätte kallt i vattnet.. tillslut gick dom med på att hämta marina för att sedan åka till karlskoga. ja, typ så var det. var hemma runt halv 5, då sov jag. hihi..


nu så ska pappa snart skjutsa mej till konsum, där ska jag möta madeleine och malin för att sen gå hem till madeleine och mysa med film och godis. det blir nog trevligt trevligt tror jag.
åker alltså inte till mamma idag. får göra det på söndag eller något.
nej, nu ska jag iallafall gå på toan och sen typ åka.. puss!


jag är förälskad...


jag är förälskad i dom här sköheterna..
ibland är det riktigt störande att ha plutt fötter.
men "ny leverans väntar" woooho!
have2have.se

här kommer sommaren.. not

fy fan vad jag har tråkigt! vad ska jag hitta på?, inget.. för det finns inget att göra i storfors! blää. imorgon åker jag nog till mamma, dom kom hem från turket igår. men ingen har hört av sej.. så det får väll jag göra då.

på lördag ska jag och sofia "jobba" på ett bröllop. diska osv. så man tjänar en liten slant denna sommar iallafall. jääj! höhö. jorå, det blir nog bra. det tror jag det.

men eftersom jag har suttit vid datorn i stort sett hela dagen idag så ska jag nog dra mej härifrån ett tag. även fast det inte finns något roligare att göra. får bli tvn. dricka kaffe och käka kakor kankse.. hihi. jaja, tjingeling!

vart tog sommarn vägen?...

så jävla bra


det här är så jävla bra!

äsch!

nu tar jag natta! godnatt?

jag, michaela & hanne på rixfm i onsdags.


dator!

wooho! äntligen funkar datorn igen. pusspåden!
well, det händer inte mycket här inte. dåligt väder är det också, vilket man inte blir så glad av.. men men, så kan det gå.
men nu är jag jävligt pissnödig! så, ciao!

RSS 2.0