hoppas hoppas

igår var sofia med mej till storfors det var mysigt, trevligt att hon ville följa med. kristin skulle ha följt med igentligen också, men hon kunde inte. men det får vi ta en annangång. jag och sofia käkade pizza på folkan, mumms! sen gick vi och mötte hanne, segot, sen bar det av till bollhallen, där var det innebandy match. fast typ slut när vi kom. och efter det gick vi runt storfors och sedan hem till mej och käkade godis. mumms! tidigt i morse följde jag sofia till bussen och hon åkte hem. Och idag är det lördag men vet inte vad jag ska göra. blir säkert som vanligt att jag sitter hemma vid datorn, fast det känner jag inte för idag. får hoppas att hanne och carro hör av sej sen när dom ska ut. hoppas hoppas! just det, färgade om håret igår också, blev rödare i alla fall, och förhoppningsvis är det kvar idag. har inte blåst håret än så jag vet inte. men det hoppas vi på!

takida - handlake village


make it happen

sitter hemma hos marina, hon är just nu inne i duschen. ska inte sova något inatt eftersom att jag ändå ska upp vid 5, och marina är vaken och håller mej sällskap. sött! vi kollade nyss på en fim, make it happen, skit bra film. absolut sevärd. den handlar om Lauryn en tjej från Indiana som flyttar till Chicago med drömmen om att komma in på Chicagos musik- och dansskola. men efter avslag och och en massa otur får hon jobb på en klubb. klubben visar sig vara en plats där hon hittar sig själv och genom sitt jobb lär hon sig att förstå att även om planerna kan ändras, gör drömmarna aldrig det.
nu ska jag leta reda på en annan film vi kan titta på. 
sen blir det duschen för min del.
Sovgott, för det ska fan inte jag! höhö.

det är tanken som räknas

godmorgon säger jag till mej själv som vaknade nyss. somnade närstan direkt jag kom hem från skolan, sen vaknade jag av att mamma sa "jag åker nu då."  då fick hon en kram, sen åkte hon och jag gick till datorn. och nu sitter jag här och skriver, fast att jag inte har något att skriva. kan ju tala om att i morgon åker jag till sunne och marina, vet inte vad vi kommer hitta på men det märks. och på fredag ska kristin och sofia följa med mej till storfors, dom ska få färga mitt hår, och så ska vi käka pizza, folkan! mer vet jag inte men det blir mysigt. och nu är jag så trött så jag tror att jag går och lägger mej, men först måste jag packa. sen kommer jag fastna framför tvn för det är scrubs nu. men vafan det är tanken som räknas, jag tänkte ju gå och lägga mej. haha! 

puss!

tuffingar dricker o´boy

 jag har absolut ingenting att skriva idag känner jag. är så fruktansvärt trött, som vanligt, men vet att jag inte somnar om jag går och lägger mej nu i alla fall. urs för allting just nu, vet inte varför men så känns det i alla fall. imorgon har jag förhoppningsvis något kul att skriva. not! men skriver nog ändå, bara för att jag är så jävla tuff och rolig hela tiden. typ.. och för att det alltid händer något tufft och roligt i mitt liv självklart. känn sarkasmen!
nu ska jag dricka o´boy, för det är det tuffingar gör.
så det då!

puss&hej, leverpastej!


*viftar med min intresseflagga*

marina är piss blöt om fötterna! nu viftar alla med sina intresseflaggor och kastar massor av intresse pilar på henne, tack!

jag, kristin och sofia var ju och filmade på stadsmisionen idag. gick nog skapligt bra, men får se om vi har tillräckligt med material. känns inte som det. men vi får väll göra det bästa av det vi har. dom var i alla fall trevliga som tur var, personalen frågade till och med om vi ville ha en pizzabit. men nej tack, den såg inge god ut. men tack ändå. idag hade jag ju tänkt att jag skulle ha solat också, men kom på att jag tar det imorgon i stället när jag kommer hem tidigare. i morgon är det även julklappskväll på team sportia här i stan, mellan kl 18.15 - 20.00 får man 20% på valfri vara. fast bara för dom som är medlem då. chansar på att jag och mamma kommer åka dit och titta i alla fall. och jag hoppas innerligt på att mamma går med på min idé jag kom på förut. att hon ska köpa byxorna jag hittade i lördags åt mej. hoppas hoppas hoppas. hon sa ju faktiskt aldrig nej, hon sa vi får se. ska nog åka till sunne någon dag i veckan också, till marinadenfina, får se vilken dag det bli i så fall, onsdag eller torsdag. men än är det bara måndag och lång tid på mej att bestämma det. missade boston tea party nu också, men men.

can I have this dance?


a broken nail

jag fryser. igentligen borde jag gå och lägga mej, ska ju upp 5 i morgon, men jag känner inte för att sova än. har spring i bena, men ingen ork till att göra något. jaja, i morgon ska jag, kristin och sofia iväg och filma och intervjua kl 10, till våran dokumentär film vi ska göra om pengar, kommer inte ihåg vad det hette dit vi skulle, men det kommer ju ta i stort sett hela förmiddagen, så lite härligt är det ju att slippa några lektioner där. idag annars så har jag brutit min långa nagel, snyft. alla lider med mej nu. tack tack tack! jag bugar och niger. känn ironin. fast jag tycker faktiskt att det är hemskt att bryta en nagel, man har vant sej vid att ha en lång nagel där. fast jag kan ju erkänna att det ser bättre ut nu, när den är lika lång som dom andra. men ändå så känns det konstigt, ovant liksom. men men, jag vänjer mej väll snart vid det och jag hoppas att dom växer snabbt, så dom blir långa och fina. sen går dom av igen, och igen, och igen. men så är det.
nu säger jag godnatt till datorn och går upp och lägger mej framför tvn i stället.
 
jag har även en mycket mycket konsnärlig sida. kände för att ta fram den idag.

pokerface

söndag söndag tråkiga söndag. jag gillar inte söndagar, visst man får sova länge men man vet att imorgon är det skola och det tycker jag inte om alls. senare sen ska jag åka till mamma också, hon jobbar i natt så jag får vara hemma med jacob. jobbigt! men förhoppnigsvis sover han i sin egen säng hela natten. igår när jag var på stan med mamma så hittade jag ett par byxor som jag måste ha, så när jag får pengar ska jag nog inför skaffa dom, måste även då färga om håret. massa färg gick ur när jag duscha, dåligt tycker jag. men nu kan jag ju färga det rödare som jag ville ha från början. för övrigt tycker jag att vi får alldeles för lite i studiebidrag, vi borde i alla fall få minst 1500. man kommer ju ingenstans på 1050 liksom. men men, vafan kan jag göra åt saken? ingenting! höhö.

lady gaga - pokerface

du får inte röra vid mitt hjärta


idag har jag inget att skriva. så därför gör jag inte det. gud vad tråkig jag är då. men skitsamma. puss!































du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in.


rödluvan

 
nå?
det blev ju inte riktigt den färgen jag ville ha, men det ska nog gå att fixa till själv någongång. var i alla fall svårt att få det rött, bara för att jag hade blekt håret för mycket.

robin b var bra för första gången ikväll i idol, när han sjöng sting - fields of gold. anna åkte ur , vilket jag tyckte var dåligt. johan borde ha åkt i stället. men men.

good things keep on coming

jag och pappa åkte ju till karlstad igår, för han och erica skulle fixa någonting på banken. sen så skulle erica köra och vi åkte till mc donalds på våxnäs, sen käka vi och efter det åkte vi och handla. efter det skulle vi åkta till hem till erica på orrholmen, och när vi nästan var framme vid garaget så går avgassystemet sönder, och vi måste stanna. gick hem till erica och drack as äckligt kaffe, sen skulle pappa gå och fixa bilen så att han kunde åka till ok och skjutsa mej hem till kristin, men det gick ju inte så jävla bra, så jag fick ta bussen. var hos kristin vid kl 21 ungefär. och jag har jätte dåligt samvete för att det ända jag gjorde var att tjata om pengar. men men.
jag kallar det i alla fall, min lyckodag!

väl hos kristin så tittade vi på tv, marina kom och sen var det andra avenyn! kristin och marina gick till statoil och köpte godis och cola. sen hade vi det allmänt trevligt. somna vid 5 eller något.

och idag ska jag till frisören kl 16.00. och jag är nervös!


lucky day

började med att jag skulle ta halv 10 bussen i morse, men vaknar klockan 9, nästa buss gick 11.30, skulle ta den. men när jag väl är påväg så möts jag av att dom har stängt av vägen, då tänkte jag att jag skyndar mej till den andra busshållsplatsen, men då var det avstängt där med! och nu går inte nästa buss föräns 14.33. och så får jag inte tag i pappa heller. DÅLIGT DÅLIGT DÅLIGT! så vad fan gör jag nu? ..
gaah!

grattis till marina som har namnsdag idag! (:


Vindarna vänder.

åker till karlstad senare, ska sova hos kristin inatt, marina kommer också. det blir mysigt hoppas jag, dom får mej alltid på bättre humör så. mamma ska även ringa och beställ klipp och färgnings tid hos frisören åt mej idag, förhoppningsvis har dom tid imorgon, annars på tisdag. äntligen! fast lite läskigt är det ändå, kommer inte känna igen mej själv efter.
men nog om det, nu ska jag packa.

handen på hjärtat

bedtime bedtime. orkar inte sova, eller rättare sagt, orkar inte göra mej iordning för natten. känner på mej att jag inte kommer kunna sova ändå. jag är rastlös, men orkar inte göra något annat än att sitta här. GAAAH! vad jag är trött igentligen. jag är alltid trött, spelar ingen roll vilken tid på dygnet. men jag kan ändå inte sova. vilka meningslösa ord ni får ta del av nu. men jag är trött, inte övertrött utan bara trött. det är inge roligt, det är tråkigt, det är jobbigt. men va fan ska jag göra åt saken? "rör på dej" hade mina föräldrar svarat. men hur mycket tid har jag? , jag går upp 5 nästan varje morgon, och är hemma halv 7 på kvällen. KUL! not.
men skitsamma. nu slår jag huvet i tangentbordet och går och lägger mej..


jag har dansat med en ängel.


sovande på bussen

pinsamt. när jag åkte bussen från karlstad förut så satt jag och smsade med bella och kristin, så var jag så himla trött så jag blundade lite. och somnade självklart som varje gång jag åker buss. i alla fall så somnade jag med telefon i handen och vaknade när vi precis kommit i in i kristinehamn av att jag tappar telefonen, ner på golvet och jag kunde inte se den. sjävklart var bussen smock full och tanten bredvid mej sa "jag hörde att du tappade något, men det har nog åkt under nu", så jag tände lampan och då såg hon min telefon och jag kunde lätt plocka upp den.
Så tack till de snälla tanten.
jag tyckte det var pinsamt i alla fall, alla på bussen lär ju ha hört när jag tappade den i golvet.

I vilket fall så har jag bestämt mej för att jag vill börja dansa, street, har precis skrivit ut en kursanmälan från internet, som jag måste fylla i och skicka in. men jag hoppas på att syster erica och sofia vill börja med mej, så jag väntar på dom. höhö. men dom kan ju få kopiera min, bara eftersom jag är så himla snäll..

men nu ska jag och pappa äta daimglass/tårta. mummsfillibabba!

social mongon och tisdag i skolan

sitter just nu och läser på aftonbladet.se, Storbritannien rasar: Hur kunde de låta "Baby P" dö? . Vilka jävla mongon socialen är. Dom lät den 17månader gammla ungen vara kvar i ett hem som han blir misshandlad i. Socialen hade övertalat polisen att ungen skulle få stanna i hemmet. det ledde till ungens död, 17 månader och blir ihjältorterad av sin styvpappa. 
Jävla idioter säger jag.

jaja i vilket fall så har det nu blivit ändringar på schemat i skolan, gött, har ingen svenska på tisdagar längre så slutar klockan 2, flyttade den lektionen till onsdag innan lunch där vi igentligen hade håltimma. Har nyss haft matte prov också, omprov, gick nog inte så jävla bra tror jag. det är ju så fruktansvärt svårt, fattar verkligen ingenting. men ska i alla fall försöka få det där G:et. Våran webbtv som vi håller på med är i stort sett klar nu, lite små fix som ska göras bara, sen får vi börja med ett nytt program, som tar ungefär all tid på tisdagarna. men men om det leder till bättre betyg i mediaproduktionen så, varför inte?.

men nu dör batteriet i datorn snart så nu måste jag byta den. (:

slut på batteri..

gårdagens kalas var ju inte det roligaste jag varit med om, men men, man får väll offra sej för släkten ibland. jaa, imorgon börjar skolan igen, nytt schema nu, ingen sovmorgon på måndagar längre, och slutar sent varje dag. jobbigt. Fast ja upptäckte förut att just vecka 47 har jag sovmorgon till efter lunch på torsdag. ? konstigt konstigt, men jag klagar inte i alla fall. på onsdag åker jag nog hem till pappa, så jag får göra om den här sidan lite. höhö. den ser ju ganska förjävlig ut. måste lära mej hur man gör lite mer också. och den här datorn är så jobbig! så får vänta tills jag kommer till pappsen. jag har även bestämt mej för att jag ska färga mitt hår rött. så, så fort jag får råd så ska jag göra det, tror mamma betalara klippning i alla fall, så ska försöka få pappa att sponsra lite med färgningen. så att det inte bli så dyrt för mej liksom. höhö.
Men nu måste jag upp och sätta min telefon på laddning för den dog nu och sen är det andra avenyn. mumms!

=D

emelie, ebba? människa, utomjording?

emelie och ebba
eller tvärtom?
=D
jag är cool (H)



jag tror inte jag är en människa.
 jag är nog en utomjording!
=D
jag är fortfarande lika cool! (H)

godnatt!


världens jobbigaste unge, men ändå världens bästa!
<3

någon slags verklighet

skola idag, det sög. hinner aldrig in med någon uppgift i tid. jag personligen tycker att vi får för lite tid på oss, men alla andra tycker bara att det är jag som är lat. men nej så är inte fallet, ibland kanske, jag har svårt för skolan och det gör allting jobbigare och när man hamnar efter i för mycket så är det väldigt lätt att man skiter i allting. men hör och häpna, JAG SKA SKÄRPA MEJ! någongång, det kommer. jag tycker att du, hanne, borde följa med mej i detta och också skärpa dej. säg lycka till, annars blir det inte kul för er. skoja. men jaja, i morgon stannar jag i karlstad hos min kära systeryster ska även förhoppningsvis träffa marina som ska till jennybenny. får väll se hur det blir och vad vi hittar på för något busigt i så fall. 
 
Marina har tur!

'Göransson . säger:

jag rosta bröd , sen när dom pluppa upp så åkte dom ner i mitt diskvatten :(

HAHAHA! svarar jag på det.


jag ska inte bli inte glad om han smsar. jag ska inte gå och vänta på att han ska höra av sej igen. det är att hoppas på för mycket! har jag inga förväntningar kan jag inte bli besviken.
jag ska bara bita ihop.

kom låt oss gå härifrån.

farsdag

so what? men tack för tårtan.
ovärd dag enligt mej, men grattis till pappa ändå.
Igår väckta mamma mej tidigt och frågade om jag skulle med till örebro, och ja varför inte? tänkte jag och klev upp ur min varma säng. jag gör ju ändå ingenting om helgerna nu förtiden, allt har blivit så tråkigt. då är det fan roligare att ligga hemma framför tvn, eller ja åtminstonde skönare. men nästa lördag blir det väll fullt ös, stefan har då 40års kalas här, mycket folk, blir nog jobbigt men man får försöka hålla humöret uppe, han fyller ju bara 40 engång. och i morgon bär det av till skolan, tänker även stanna i karlstad någon/några dag/ar i veckan, jobbigt att vara hemma när mamma jobbar eftermiddag. Inatt hade jag förövrigt en väldigt konstig dröm, jag och några av mina kompisar var i ett rum fullt med vatten och det fanns två loftsängar i varsin ände av rummet och alla hoppade mellan dom och ville inte bli blöta, förutom jag och marina vi simmade runt där med våra mobiler som även var vatten-tåliga. Sen sov vi alla utanför universitetet i karlstad. jaja, lite knepig var den i alla fall. men nu ska jag dra mej upp till tvn, andra avnenyn har redan börjat! och kl 21 ikväll ska ja och mamma se på "hemma bäst" , amerikansk romantisk komedi från 2006. säkert as dålig, men det märks.

i guess im better off on my own.

deprimerande!

sur och ledsen blir jag, deprimerande är det helt enkelt att lars åkte ur idol. visserligen gjorde jag ingenting själv för att han skulle få stanna men tycker ändå att resten av svenska folket, dom som brukar rösta, borde ha fortsatt rösta på lars, han kunde ha fått kommit lite längre, i alla fall 5a! jag hoppas verkligen att han får ge ut en platta med sin egen musik, för jag har då inte tröttnat på honom. men i all hopp om det har jag i alla fall min andra favorit, alice, kvar och även kevin så nu hoppas jag på att dom går till final. fast idol ettorna verkar inte ha någon större framgång direkt, så vi kan ju hoppas på att dom kommer två och trea och att robin bengtsson eller johan palm vinner, för dom gillar jag absolut inte, jag tycker verkligen inte att dom killarna kan sjunga.
dagens/gårdagens framträdande  















och på tal om något helt annat så måste jag sluta ha för stora förväntningar, måste sluta hoppas. för förändringar sker fan inte i mitt liv!
suck.

I want you to want me.

SJUKER! , vad var det jag sa? jag visste att det var på gång och nu sitter man här och har ont i hela kroppen och dör av värmeslag fast det igentligen inte äns är varmt. men men, man kan ju inte alltid vara frisk. det är ju förvisso skönt att slippa skolan någon dag sådär, men inge roligt att inte orka göra någonting. Idag har jag bara legat hela dagen, vaknade vid 2 och gick och la mej framför tvn, där låg jag ända tills jag fick den lilla orken att gå och duscha, sen la jag mej där igen. kommer antagligen gå och lägga mej där snart igen. och i morgon ska jag försöka orka gå till skolan, men jag sa försöka, så det märks om jag kommer så långt eller inte. 
mitt humör idag ligger ganska lågt också, orkar verkligen inte med när en viss person ska klaga på nästan allting man gör. gör det själv om det är så jävla någa! men jaja, börjar bli van med allt tjat och gnäll, fast det är jobbigt ändå.

nästa gång du har en dålig dag så tänk på att det kunde vart värre. du kunde vart en siamesisk tvilling, med din bror fastsatt från axeln och ner. han är homosexuell, det är inte du. han får sin pojkvän på besök, och inte nog med det.. ni har bara en röv. så upp med humöret!
/ taget från kristin

I can't get you off my mind!


trött trött trött!

sover, sover, sover, det är i stort sett det ända jag gör om dagarna, är så förbaskat trött hela tiden. Slumrade nog till mist en tio gånger på sista lektionen idag när vi tittade på film, hoppas ingen såg, kommer inte ihåg någonting av filmen, inte äns vad den hette. Men men, tror redan jag hade sett den ändå. Presidentvalet i USA var ju inatt, tror knappast någon kan ha missat det, satt och tittade lite på filip och fredriks valvaka igår kväll, men var så fruktansvärt trött så gick och la mej. Glömde att nämna att hanne sov hos mej inatt också. Mamma ringde och väckte oss vid 10 i 5 i morse, sprang upp och satt på tvn. Jag trodde faktiskt för ett tag att McCain skulle vinna, jag tänkte att Amerika röstar inte fram en svart som president, men se så fel jag hade och hoppas att tur är väll det. Får väll se hur det blir nu.

Sjukan smyger sej fram sakta sakta, har ont i halsen och käner mej allmänt hängig. Som sagt har sovit i stort sett hela eftermiddagen sen jag kom hem idag. Bara vart uppe och ätit, men sen fortsatt sovit. Men men, får väll se om jag blir sjuk eller inte.
Men påtal om sova, så är det nog det jag ska göra nu. Fast först ska jag nog kolla på scrubs.

Beyonce - If I were a boy

ursh för dagen efter.

Lördagen var skapligt rolig, massa singstar. Att sova var kallt, men det gick.
Söndagen var inte alls lika rolig, bakfull och äcklig. Det är sjukt, kvällen innan mår man bättre än någonsin men dagen efter är rena självmordstanken. Det var skönt att komma hem och sova då vill jag lova. Var hemma vid halv 12 ungefär, sen sov jag i stort sett hela dagen. Åkte till mamma lite senare på kvällen, och fortsatte att sova. Sprit är inte min grej. Idag började skolan igen efter en veckas lov, som har gått fort som satan, kände mej fortfarande illa mående förut, men nu börjar det gå över. Men seg dag idag i alla fall, har inte gjort någonting i skolan, gick lite tidigare och drog till donken med hanne. Var så himla sugen på en cheesburgare!  Åkte hem med kvart över 4 bussen och var hemma halv 6, börjar tröttna väldigt mycket på det hära pendlandet nu, sov en stund när jag kom hem. Sen åkte mamma och jobba, och jag är ensam med lillebror hela natten, får hoppas på att han kan sova i sin säng hela natten.  
Håller på att bli sjuk också tror jag, det gör ont i revbenen när jag gäspar och halsont. Förkylning pågång chansar jag på.

Take my hand!

bus eller godis

tårtan var möjligtvis söt, men inte så värst jätte god direkt. men men, det är tanken som räknas. efter tårtkalaset igår, så åkte vi till filipstad för att titta på innebandy, filipstad mot några tyskar, filipstad vann iaf med 11 - 6. Pappa kom och hämtade oss där, sen vart det ut, och kallt vare, drog till cissi men där var det ju inte så värst roligt så drog till bankomaten, sen mötte vi, (jag, marina, sandra) hanne och carro som skulle hämta sina vantar hos nisse. efter det åkte marina och sandra hem, carro gick hem och jag och hanne med. Senare kom joel till mej, och vi tittade på dawn of the dead, lääskigt. Sen gick han hem i kylan. 

Nu sitter jag här och måste hoppa in i duschen.

darin feat. kat deluna - breathing your love




hanne, carro, marina och sandra.
sötisar på tårtkalas.

RSS 2.0