sommar, solbränna & grillat

sitter här hemma hos mamma, har precis beställt byxor och skor. TACK! jääj! jag är glad.
sommaren är här nu iallafall, helt underbart. låg ute och sola hela förmiddagen, brännde mej rätt gött i ansiktet. sen kom erica hit då gick vi ner till sandviken och satt oss vid stranden.

nu väntar jag på mat, är vrålhungrig. blir grillat. MUMMSFILLIBABBA! sen imorgon blir det tillbaka till skolan, men slutar efter lunch. det är gött det. sen är jag ledig torsdag och fredag. hoppas att det fina vädret håller i sej, så man kan ligga ute och sola då. jaja, nu ska jag typ gå och kolla hur det går med maten eller något. pusshaaj!

hurry hurry!

idag gick jag upp tidigt fast jag är ledig. åkte till karlstad för att gå på stan med systeryster och emelie, träffade även sofia en sväng. har köpt en present till hanne, lite försenat. men bättre sent än aldrig som man säger. haha!

nu sitter jag iallafall hos erica och väntar på att åka härifrån, hon håller på att packa. vill hem och äta mat! men, är inte hemma förän halv 6 ungefär. så jag hinner säkert svälta ihjäl innan dess. får köpa mej något på station sen kanske. jaja, hejdå =D

tja pårej bra cambild (Y)

det giller vi!

lång helg igen, har vart ledig idag och är ledig imorgon också. blir även så nästa vecka. det giller vi!
men just nu har jag så jävla tråkigt. så jag vet kappt vart jag ska ta vägen. jag vill ha redbull! men får nöja mej med kaffe, just nu iallafall. tror fan vi har godis hemma. mumms! det får det bli.

på lördag åker jag förhoppningsvis till örebro.(jag vill det iallafall) det är pingst då, men affärerna är väl öppna ändå? jag tror det iallafall. mamma trodde också det. har ju hittat ett par byxor som jag vill ha. så får ju ta och fjäska lite för mamma. jääj! HEJ MAMMA, du läser säkert det där. höhö
nej nu måste jag hitta på något innan jag sprängs eller vad man nu säger. herra!

shoe!


tror ni jag ska ha dom?
om jag ska!
säger ni att dom är fula, dödar jag er..

pånys!

jag hade överskotts energi
och det tog jag ut på en promenad med hanne. det var kul. hihi. vi såg ponnysar mitt inne i storfors, dom var jätte söta!
nu har jag nyss druckigt oboy och funderar på att gå och lägga mej.

och så har jag precis lärt mej göra skugga på bilder. cool jag!

HURRA HURRA HURRA!

ett stort grattis till hanne som fyller 18år idag!

SuUn!

HALLÅ ELLER!
vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt.
vart i sunne sen lördags, kolsnäs vart det och det har varit mycket trevligt. singstar och massa dans! väldigt, väldigt, väldigt trångt och as varmt att sova 4st i sängen dock. men så blev det i vilket fall så.

orkade inte åka hem igår, så stannade hos marina en dag till. jag fick det! jääj! så idag var det tillbaks till skolan, har varit helt underbart med en lång helg faktiskt. och nu är det inte långt kvar tills sommarlov! mitt allra sista sommarlov. läskigt.

imorgon fyller allas våran älskade hanne 18 år. tänkte fira det med att gå ut och käka sen kanske bowla. men det är inte bestämt än, så vi får väll se hur det blir. men jag hoppas på det iallafall, skulle vart riktigt mysigt faktiskt. och på tal om hanne, ska nog ta och ringa henne nu och se vad hon hölls med.
ciao!


ge mej en högtryckstvätt tack!

håller på med altanen nu, och fy fan va jobbigt. ont i ryggen kommer jag ha imorogn iallafall. om vi hade haft en högtryckstvätt så hade jag vart klar nu. men nu har vi ju inte det, så jag får stå där och skrubba. fast då förtjänar jag ju mer pengar. tycker jag.
i allafall så har jag en hel del kvar, så det är väl bäst att jag fortsätter. pappa kommer hem vid halv 6, så lite bättre måste det se ut då.

hungrig börjar jag bli också. men det får vänta. höhö! ciao!

oplanerat

igår blev det att dra till "ko sia" , östervik som det igetligen heter och ligger utanför karlskoga. helt oplanerat följde jag med hanne dit, och tur var väll det. annars hade jag bara suttit hemma och inte gjort något alls. och jag hade det trevligt där helt ute i ingenstans. okej nu överdrev jag. men det är ju lite "på landet" iallafall.

idag skulle jag ha tvättat altanen igentligen, men tror jag gör det imorgon i stället. är så förbaskat trött idag. och just nu känner jag bara för att ta en lång och skön dusch, så det får det allt bli. pusshaaj!

och på lördag bli det suUn! =D puss på det.

lång helg

ledig! mumms så härligt.
idag somande jag visst när jag kom hem. det var absolut inte meningen, satt mej vid tvn och sen slockna jag. vaknade precis innan desperate. tur det, så jag kunde kolla på det. för det är ju typ, asbra. haha!

men vi får väll se vad som blir under ledigheten, mer än att sova då vill säga. men nu ska jag ta mej ett glas oboy och sätta mej vid tvn och vänta på att pappa kommer hem. ciao!

det går undan

måndag igen, dagarna bara springer iväg.
går i skolan imorgon sen är vi lediga. mumms på det säger jag! riktigt lång helg blir det.
då ska jag sova så mycket som möjligt. tror jag.. sen är det bara två veckor kvar i skolan, sen lov! nice det.

iallafall, ändrade på bloggen igen. men som sagt är inte nöjd nu heller, men får damp på grejset. så jag orkade inte mer helt enkelt. får se ut såhär ett tag i stället.
nej, nu får det vara nog. nu ska jag tjata på hanne att hon ska gå ut med mej, jääj! PUSSciao!

youre so beautiful, so damn beautiful.

grattis till norge

I'm in love with a fairytale, even though it hurts
‘Cause I don't care if I lose my mind
I'm already cursed.

låten var ju inte speciellt bra.
men han är ju förjävla söt! grattis norge =D

lördag hos erica

en lugn lördag idag. sitter hos erica och gör i stort sett ingenting alls. men det gör inget (: hon har köpt en ny telefon, den nya nokian med touch. as bra ljud i den i alla fall och skapligt bra kamera också. men jag tror inte hon kommer att ha råd, jag menar 250 i månaden, och hon har redan nu nästan aldrig råd med mat. men men, vi får la si hur det går. men nu har melodifestivalen börjat och det måste ju ses. PUSS!

jag försöker se snygg ut. HAHA!

påväg till pekås.


mycket bra gjort

sitter hemma hos erica och väntar på henne. hon åkte ner till stan för att köpa taco krydda, för vi är så smarta och tappade bort den när vi handlade förut. har letat i hela lägenheten, men vi måste ha glömt att packa ner den helt enkelt. bra gjort! men men.

ska vara hos erica hela helgen, det blir mysigt. imorgon kanske jag drar med sofia och johanna på fest, men har inte bestämmt mej riktigt än. är ju inte riktigt sådär jätte rik denna månad. men det var ju inge nytt direkt. nej nu är jag förjävla hungrig så måste underhålla mej med något tills erica kommer så jag inte hungrar ihjäl. hon lär va framme om en kvart ungefär, men man vet ju aldrig med bussarna. men vi hoppas på det bästa!
puss ciao!

ayo technology

Millow - AYO technology

himla bra cover faktiskt!

glajjer


aaw, dom vill jag ha. =D
coolshop.no

bort bort

äntligen batteri i telefonen igen, tack för det.
sitter just nu och kollar efter resor och bara drömmer mej bort. vill härifrån nu! orkar inte vänta till hösten fan. någon som är på att bara ta en sista minuten nu eller? nejmen hade jag haft råd hade jag ju inte tvekat en sekund  iallafall.

jacob hade sin första fotbollsmatch idag, en träningsmatch mot dom som var ett år åldre. jag var typ tvungen att kolla, jacob ville ju ha mej där. dom var jätte söta när dom sprang där, alla på bollen! typ. slutade iallafall med resultatet 8-4 till dom äldre. men det var väldigt jämt i första halvlek, 2-2 faktiskt, men dom blev helt ofokuserade på matchen. och det är väll inte så konstigt när man är 7 år kanske. men söta var dom iallafall, och jacob var bäst! så det så.

nu är det fråga olle. ciao!


jag och marina i makarska, kroatien sommaren 2007. mumms!

du måste va sjuk

här sitter jag helt ensam, visst jacob är ju hemma men han sover ju och är inte speciellt sällskaplig av sej, men jag borde väll gå och lägga mej igentligen. ska ju upp klockan 5, mumms på det! not.. måste ta mej till marina någon dag här också, glömde min laddare där i helgen och min telefon död, så jag känner att jag borde hämta den. känner mej ganska handikappad utan telefonen. och det giller vi inte. och eftersom att jag typ är den ända i hela världen som har nokia, så går det inte att låna någonannas heller. nejmen, nu ska jag ta mej ett glas vatten sen göra mej iordning för natten. godnatt!

du måste va sjuk, sjuk sjuk sjuk, och du måste va blind, blind blind blind

Lose control

Waldo's people  - Lose control

finlands bidrag till eurovision. jag tycker den är bra ;)

Breathe Slow

Alesha Dixon - Breathe Slow

Yeah, that’s right.

I like to fuck sexy boys sexy girls
I like to fuck leather pants cherry curls
I like to fuck suck cock until I hearl
I like to fuck everybody in the world
 
 
vi alla gillar marinas mössa!

Hot Rod feat. Tila Tequila - Like 2 fuck

det vetu!

idag säger jag bara,
let's get this party started! =D

måndag måndag

måndag måndag, ännu en ny vecka. nu är det fan inte långt kvar till sommarlov! fan va gött!.
imorgon ska jag och hanne fixa sommarjobb, och då ska vi fan fixa. jag måste ha ett. så det så. , men det betyder att imorgon blir det en kort skoldag, precis som det var idag. och mumms, vi gillar sånna dagar.
körde bil förut också, jag var skit bra! höll inte på att kära ner i diket. aldrig! men nu ska jag kolla på tv och sen dör batteriet i datorn snart. men puss!

nytt

kände för att ändra lite på bloggen, blev som det blev. är absolut inte nöjd, men orkar fan inte längre. så det får se ut så här ett tag.
var ute på en promenad med elinpelin förut, det var härligt. jag trodde det skulle vara värsta kallt ute, men sen när jag började gå så höll jag på att dö av värmeslag. så kallt var det då inte. =D. fick dock gå och släpa på jackan hela tiden, hade jag vetat att det skulle vara så varmt så hade jag ju faktiskt lämnat den hemma. men men, så kan det gå. nu ska jag gå och sätta mej vid tvn och dricka lite kaffe kankse, sen blire dusch. PUSS!


förresten, så smakade jag den nya sandwich glassen med krossad cholkad förut. den var good!

Promise me

Dead by April - Promise me

coca cola!

jag älskar cola på glasflaska! , det är bland det godaste som finns.

ville bara tala om det. ciao!


RSS 2.0