GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det marinas födelsedag!
Massa grattis till henne, som förövrigt jag, hanne och carro ska göra en tårta till snart. Sen blir det folkan och käka pizza när hon kommer, sen hem till mej och ha tårt kalas. Det blir mysigt. Man fyller ju bara 17 en gång i livet. haha! Jag tror att 17 och 19 är dom mest ovärda åldrarna, när man fyller 17 längtar man bara tills man ska bli 18, och när man fyller 19 längtar man bara tills man blir 20. Men nu är det bara ett helt år kvar av längtan för marina.
GRATTIS!

jag vill ha din ryggrad här

Idag kunde jag i alla fall sova till kl 1, Jippie för mej!

Igår blev det umgås med datorn hela förmiddagen, urs vilken datanörd jag har varit under lovet, vid 6 kom pappa in och sa "när kl blir 19.00 då är det min tur" . Så då fick jag glatt flytta på mej och börja göra mej iordning. Vid kl 8 kom hanne och carro förbi, vi skulle gå till hallen och göra jimmy sällskap som satt och tittade på innebandy träning. Så där satt vi till en kvart i 10, då drog jag och hanne hem till hanne och carro åkte hem. Hanne satt på scrubs och där satt vi och tittade med julmust, länge sen man drack det. när kl blevit ungefär 12 så gick jag och mötte joel, vi gick hem till mej och tittade på tv. vid 4 drog han hem, och jag fick sova ensam.

milda makaroner! höhö

tv tittande och tandställningar

Gårdagen var ingen värd dag direkt, förutom att jag träffade madeleine och malin. Innan det satt jag bara vid datorn och orkade inte äns hoppa i duschen. Men efter att jag tvingat mej själv in i duschen flöt det på bra sen. Träffade madeleine och malin vid 6 tiden vi gick till hallen för att kolla på elins handbolls träning, men kom på ganska sabbt att vi skulle gå. Gick hem till malin och kollade på andra avnenyn, som jag tycker är en bland dom bästa serierna som finns, det visar verkligen dagens ungdommar. Efter det var det desperate housewiwes, sen hem och vänta på scrubs. Då skriver Peper sms till mej och talar om att han är i storfors och har varit här hela dagen, utan att säga något till mej tidigare, men men. Får väll träffa människan någon annan dag, om han kommer ihåg att höra av sej..


Idag säger vi även grattis till Marina som har fått tagit bort sin tandställning. Efter ungefär två år. Hade du varit i närheten hade jag kommit med tårta till dej. Men det får vi ta på din födelsadag i stället. 

Chris Daughtry - Sorry 

promenad i spöregn & roliga minnen.

Vaknade vid halv 11 idag igen. Urs för mej.

Igår var jag ute med elin, madde, hanne och carro. och trotts allt spöregn och kyla, så lyckades det bli gaska mysigt. vad jag tycker i alla fall. hanne och carro drog tidigt, men vi hängde inte läpp för det. Utan fortsatte våran promenad i det inte så härliga vädret. Satte oss ner under ett tak, sen drog madde hem. Men jag och elin satt kvar, och hade våra roliga diskussioner. Fortsatte gå lite och kom och prata om en massa roliga minnen vi haft i högstadiet. Och kom på hur mycket vi saknar den tiden.. Allt blir så tokigt är man börjar gymnasiet, alla splittras och ingenting blir som förr.

Väl hemma satte jag mej vid tvn och tittade på boston tea party , filip och fredrik är på tok för bra. Joel kom även och gjorde mej sällskap. Tittade på scrubs (det bästa som finns), sen repris av 2 1/2 män.
Sen åkte han hem, och jag somnnade bumms.

Lars Eriksson - One

when we walked in fields of gold

Första dagen på lovet och jag kan inte sova längre än till halv 11. dåligt.

Urs vad det är tråkigt att ställa tillbaka klockan en timma, nu är det bäcksvart redan vid kl 5.
TRÅKIGT! hösten är tråkig, det ända som är bra med den är att jag fyller år. 
Hösten är bara grå och kall, blås och regn.
Jag vill ha sommar igen. Värme och sena kvällar. Men det är långt borta nu..

eva cassidy - fields of gold



<3

I want it all!


Tänk dej att få allt du någonsin drömt om.
TÄNK STÖRRE!
större är bättre. lite räcker inte.
I want the world nothing less, all the glam and the press!


I need a credit card that´s got no limit.


now or never

bigger is better  and better is bigger  a little bit is never enough.jaha.
nu är det här min 3dje blogg jag skapar, är ju så dålig på det här.
men nu ska det bli ändringar, ska försöka att inte ta bort den här i alla fall.
men vi får väll se hur det går med det.

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0