SKÅL!

precis gjort mej iordning och allt är klart. känns fantastiskt att allt löste sej. tar bussen härifrån klockan 17.20 är framme i karlstad runt 19.00. lite sent kan tyckas, men natten är ung som man brukar säga. jag hoppas på en kanon kväll, och så blir det förhoppningsvis också. men nu börjar jag bli stressad. vet inte varför bussen går inte förän en halv timma ungefär. men ska fixa det allra sista sen dra mej iväg. så det ända jag har att säga nu är, SKÅL!

en onsdag kväll

blev att dra ut med hannibanni en sväng på kvällen, vi gick till basta och satte oss på bryggan ett tag, men det blev så kallt så vi kände för att börja röra lite på oss. så vi gick en bit, sen träffa vi jimmy och peter som var ute och åkte. så vi hoppa in i bilen och åkte till statoil i kristinehamn och köpte glass. mumms! träffade även bella, det var trevligt.
stötte på en liten igelkott också, men den var rädd för mej. stackarn.
nu ska jag gå och lägga mej, och hoppas på att allt löser sej imorgon. pusshaaj!

hey där!

Byz - Hey där

en gammal goding! blir så glad av den! =D

full gubbe

kort skoldag, slutade efter lunch. det var skönt. och imorgon är jag ledig hela dagen! det är skönt om något! när jag kom till kristinehamn med bussen förut, så gick det ingen buss till storfors förrns om en timma. smarta ebba som kollar sånt innan hon åker! så jag parkerade arslet på en trappa och satt där och vänta. så kommer det fram en full gubbe och prata med mej. han var jätte irreterande. sen gick han iväg och jag hoppade av glädje! inombords iallafall. men sen kom han tillbaka den jäveln men då orkade jag inte med honom så jag sa åt honom att gå och prata med någonannan. han gick men lämnade kvar sprit flaskan.
så den tog jag och sprang därifrån.
nejrå, nu skojar jag allt, klart jag inte gjorde.
imorgon är det valborg, då blir det att dra till karlstad och leka med sofia och gänget. det blir nog mysigt. men påtal om det så måste jag fixa lite grejer nu. ciao!

det var en gång ..


kände för att lägga upp denna gammla bilden.
mona och jag. när jag slutade 9an. det är ett tag sen fan.

I will be

Leona Lewis- I will be

klinga kling kling kling


"jo, men där finns många fladdermus som kör på spårvagn"

ÄLSkARN!

eey macarena!

denna låt har jag ständigt på hjärnan! HAHA! , och det är sofias fel. men det gör inget, jag tycker om henne ändå! PUSS!

dvärg kiwi från thailand

igår blev det party, efter att jag nästan stressat ihjäl mej. men jag och hanne han med bussen och begedde oss till kil, där grisera kör bil i fel fil. blev en riktigt trevlig kväll, med både nya och bekanta ansikten.
men att sova där var inte det bästa jag vart med om direkt. efter ett par sura miner från mej och hanne så stannade vi där iallafall, och hanne sov på ett bord. jag sov på en stol. och det var så jävla svin kallt där så jag höll på att frysa ihjäl tror jag. tillslut fick christian igång ett element och han, hanne och jag la/satte oss vid det. nog blev det lite varmare, men inte så värst. fortsatte att frysa. sen kom jimmy och dom in, för dom hade sovit i bilen. då gick jag och hanne och la oss där en stund, vi lyckades aldrig somna dock. men där var det varmt och skönt iallafall.
sen hjälpte vi till lite att plocka upp lite burkar men var så jävla tomma i magen att vi mådde illa, så orkade inte så mycket.
åkte vid 11 någongång, med linus och fredd. då blev det donken i karlstad se hem till storfors, jag fick höra typ hela vägen att jag var en dvärg kiwi från thailand, och duscha. och nu ska jag nog gå och lägga mej en stund, är så jävla trött. pusshaaj!


yeah

sitter just nu hemma hos erica, skulle igentligen åkt hem idag men erica ville inte vara ensam så jag åkte hit. jag har varit i sunne sen i tidags också, igår var även sofia med. det var mysigt och trevligt. och imorgon kommer pappa och hämtar mej och erica i karlstad, så då blir det donken iaf. mumms! sen så vet jag inte vad som händer i helgen, det märks liksom. men nu ska jag fortsätta titta på tvn. sen typ sova kanske för imorgon ska jag upp till skolan. blää på det!
men ciao!

en dag fylld av ångest ..

jag kände verkligen inte för att gå upp imorse, jag ville bara stänga av klockan och somna om. men jag tog mej i kragen och gick upp. sen tillbaka till skiten. skolan! det har varit så underbart med lov och inte behöva göra någonting. men nu har jag ju tid för att jobba upp några av mina ign i alla fall. började med svenska a idag, har nästan läst ut en hel bok. blir klar med den imorgon och då ska jag skriva en bokanalys. sen blir det jobbigare, jag måste ta väldigt mycket eget ansvar. och se till att saker och ting blir gjorda. det kommer inte gå..
men iallafall så imorgon åker jag till marina och sunne, åker tillbaka till karlskoga på torsdag. ska bli mysigt att vara hos henne lite eftersom att det var väldigt länge sen. och det tar ju ungefär lika lång tid att åka därifrån till karlstad som det gör att åka härifrån så.
men nu tjatar jocob om att "jag skulle ju få spela på datorn". buhu för han då säger jag. nejrå. ciao!

i natt jag drömde ..

nyduschat efter en härlig promenad idag igen. jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar solen!
nu kom jacob precis hem också, han har varit på kalas. sött! godis fick han ju också, så det hjälper jag honom att äta senare ikväll kan jag lova. haha
inatt hade jag en väldigt konstig dröm, jag drömde att jag fick en liten hund i julklapp, jag tror det var en mopps, men dagen efter så såg han ut som jacob min lillebror. det var lite knepigt sådär. 
men nu håller filmen "10 orsaker att hata dej" på, så nu ska jag titta på den så får jacob spela här på datorn. ciao!

vilken dum bil.

precis kommit hem till mamma. bilen dog förut när mamma hade varit och handla och vi satt kvar i bilen och väntade. så stefan fick komma och hjälpa till, fick väll start på den tillslut. och nu är vi ju hemma så det gick ju bra. hungrig som tusan är jag också, ska ju beställa pizza. mumms! får hoppas på att bilen startar då. nu ska jacob få datorn och jag ska typ titta på tvn. hejs!

härliga väder!

nyss duschat efter en lång promenad med erica runt baggtjärn (ca 8km) i detta härliga väder. jag älskar solen! den får gärna stanna för evigt. och nu är det inte långt ifrån sommar. gud va häärligt! idag ska jag åka till mamma, inte sett henne på jätte länge. så det blir mysigt. sen hoppas vi på att hon vill åka till örebro på söndag för att kolla student kläder till erica (jag måste vara med, så hon inte köper något jätte fult!). men nu ska jag se till att packa och göra mej iordning innan mammsen kommer. pussciao!


"I'll follow you until you love me"

Lady gaga - paparazzi

CV!

fyfan för att skriva cv. jag fattar ju ingenting, jag har ju typ aldrig jobbat. förutom förra årets skit jobb på kommun. men det är ju mycket att skriva menar jag. "rensat rabatter åt storfors kummun" jääj! vilken merit! not.. sen ska man ljuga ihop något som låter bra också "tycker om att lära mej nya saker" ja, etc etc. blö! och så är jag skit sent ute också. men jag måste ha ett jobb, så att jag kan köpa mej en mini-pc, och sen åka utomlands till hösten. nej nu har jag tröttnat på detta fortsätter med skiten senare eller något. bajs bajs!

papapaparazzi


upplevelsevandring med ebba och elin

idag har jag och elin varit på en riktigt lång promenad. vi tänkte att vi skulle gå på den "nya" cykelvägen, för att se vart den ledde eftersom att ingen av oss hade gått där. så vi gick och gick, efter ett tag tog vägen slut. men vi fortsatte ändå in på en liten stig i skogen, som det förövrig var en massa bajs på. men sen tog även den stigen slut, så vi fick gå ut på storavägen. vi fortsatte ännu längre, och tänkte att vi kan ju gå till nässundet. men det var lite längre än vi tänkt oss dit, så vi vände efter släbråten. och vid det laget så slutade davva att jobba, så han plockade upp oss efter vägen, så vi fick skjuts hem.
men som om den promenaden räckte för mej, när jag kom hem var det mat, sen gick jag och erica till candyshop och köpte godis, sen en liten promenad igen. så nu har jag gått för flera dagar framöver, nejdå. jag tycker om att gå. =D
puss!

gratis är gott

 
klicka här för att bli medlem och få 25 startpoäng.

vem vare?!

did u just grab my ass?

Losing you

Dead by April - Losing you

Flightless bird

börjar friskna till nu iallafall, hostar bara. det gör ont =(.
igår lekte jag med hanni banni, vi var ute i det fina härliga vädret hela dagen faktiskt. sen när det började bli kallt så gick vi och köpte godis, sen kollade vi på twilight. och den va bäst! jag är kär i både filmen och soundtracket. så se den, se den, se den!
nu ska jag försöka få tag i hanne för att få med henne ut en sväng, nu när det är vår och allt, då måste man ju njuta. hihi.

Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth

one step at a time

Jordin Sparks - One Step At A Time

Nothing else I can say

Lady Gaga - Eh Eh (Nothing else I can say)

sjuk och sthlms resan.

så jävla typiskt mej att bli sjuk när det är lov. sjukan började nästan direkt vi kom fram till sthlm, så har ju inte varit den bästa resan direkt. jag, kristin och sofia har mest klagat på allting. men sofia fick sin intervju med söder tillslut, och jag och kristin han att se 6 kändisar, peter stormare, clas malmberg, sandra dahlberg, jonas bane, johannes brost och sist men inte minst BJÖRNEhan var söt. det var skönt att komma hem igår i alla fall, och nu får jag vila ut. måste ju bli frisk också. här kommer lite bilder från resan. sen ciao!
 
jag lyste upp hela tillvaron. =D, det ser ni ju på bilden liksom.

dessa sötisar var mitt sällskap på dit resan.

vi försökte vara snygga, kristin lyckades =D

när vi besäkte aftonbladet fick jonathan och sofia läsa nyheter live ;)

studion var tuff =D

påväg till sthlm

jääj! sitter på tåget påväg till stocholm nu. åkte från karlstad klockan 6 imorse! gick upp vid 4, urs och fy och blä! men men så kan det vara. hihi. igår färgade jag håret också, gjorde blonda slingor, kristin färgade oxå fast mörkt. jääj! men sofia är mobbad och färgade i helgen. vilken tönt vettni. nerå. men nu ska jag vara social med mina vänner! puss!

sol sol sol!

en ebba ute i vår solen! =D

nu är det vår!

men bara för att jag skrev så nu, så kommer det bli snöstorm eller något liknande imorgon.
snart helg! fy så härligt det ska bli med lite ledighet.
idag har jag varit på stan, först så gick jag , sofia och kristin och fikade. mumms mumms! sen dissade sofia oss och gick hem och gjorde något vettigare medans jag och kristin var på shopping humör och kollade runt i affärer. jag hittade faktiskt en väska, som jag är nöjd med, och billig var den också. vilken tur jag har! sen hittade jag en tröja, och den ska jag nog köpa imorgon.
och nu ni, hör och häpna, jag har pluggat idag! känner mej duktig nu. hihi. men nu tror jag fan att jag ska gå och lägga mej. fast först måsta jag packa för imorgon åker jag till pappa och storfors.. men godnatt! 

bara onsdag!

bara onsdag! men imorgon kommer det vara "redan torsdag".
gjorde nationella enegelska b tala idag, och det ick inge bra. jag fick inte fram några ord och lät för det mesta dels "ömm" "mäh, vad heter det?" . men förhoppningsvis så får jag godkännt i alla fall. sen efter det så fanns det inge internet på hela skolan så kunde inte jobba med något. så åkte hem tidigt, och det var härligt att vara hemma i tid någondag för en gång skull. sen har jag bara legat på soffan resten av dagen. härligt! fast har dock inte varit ute något i det fina vädret, men det hinns. höhö. Men nu ska jag spela på jacobs psp. ciao!


RSS 2.0