fy fy fy.

igår var jag hos tandläkaren och lagade min tand. det gjorde ont vill jag lova, så nu ska jag verkligen alltid borsta mina tänder noga så ja slipper att göra om det. hatar den äckliga bedövningen, fast jag skulle ju aldrig skippa den. urs, och så bara hör man när sprutan går igenom köttet och det knakar till. FY! blä blä blä. nej, nog om det.
idag har jag haft nationellaprov i engelska b ,skriva. gick väll inte så super bra direkt. det stog helt still i huvet på mej, som det brukar göra när ja ska skriva prov, men vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa.
imorgon ska jag ha tala och på måndag hör/läs förståelse. hatar nationella, jag är alltid så nervös innan. jävla skit grej dom har kommit på. vem det nu är som kommit på det.
men nu ska jag nog läga mej framför tvn en stund sen sova. för imorgon ska jag upp tidigt, kl 5. dom senaste två dagarna har ja fått sova till 8 i alla fall. men men, man får ju inte alltid som man vill. godnatt!

jag och hanne vet hur man blir snygg på bild i alla fall.

ta mej tillbaka!

sommarminnen!

tältning i rondellen, 06

06

kroatien med marina och hanne, 07

07

skolavslutningen, 08

split, kroatien 08

kroatien med marina, 08

kroatien med marina, 08

lördag hela veckan

lördag lördag, det borde vara lördag varje dag. idag ska jag och elin hitta på något, det var länge sen så det kommer bli roligt. eftersom det inte snöar idag, som tur är, så går vi nog en promenad blandannat, finns nog mycket roligt att prata om.
20.30 - 21.30 är det earth hour, vet inte om vi släcker ner?. beror på vad som finns att göra annars liksom. är det inge bra på tvn så kankse.
hittade en lite små rolig hemsida förut när jag klickade runt på massa bloggar,där du kan lägga in dej själv i en annan bild typ. klicka här, för att komma dit. men nu så ska jag hjälpa pappa med maten, sen göra mej iordning lite. ciao!

äckliga snöstorm!

känns underbart med fredag idag! hemma mys med pappa blir det, vi ska kolla på finalen av let´s dance och äta godis och dricka cola. mumms!
men jag som trodde våren skulle komma, där hade jag ju helt fel iallafall. jävla skit väder är vad det är, himla snö! den ska ju bort nu, inte komma mer! om det fanns en viss persom som styrde vädret, så skulle jag nog ha strypt den idag. men vi får hoppas på att det vänder imorgon och blir fint igen. fast det tror jag knappast. men drömma kan man.
jäjä, puss!


Untouched

The Veronicas - Untouched

kräm

kent - kräm

ignorera videon.

mind over mutant

hemma idag, rätt skönt faktiskt. men imorgon blir det allt att pallra sej till skolan. igår körde jag bil för första gången i hela mitt liv! skit bra var jag! jag lovar. körde runt ett par varv på ica parkeringen. haha! jag backade tillochmed. woho! coolt fan. yesbox.
men nu ska jag spela tvspel, och äga sönder alla mutanter! ciao! 

not drunk enough

då var det söndag igen. veckorna, och speciellt helgerna, bara springer iväg. fast det är skönt på ett sätt, lovet nämar sej.
idag fyller min syster 19år, grattis grattis. så sen blir det tårta. mummsfillibabba.
ja, men annars i helgen så har jag inte gjort någonting. bara slappat hela dagarna.
och det härliga vår vädret försvann ju nu i alla fall. här snöar det. fy fy fy! jag som vill ha vår nu. men men, den kommer väll tillslut. nu ska jag dricka kaffe. tjoflöjt!

Adele Erichsen - not drunk enough


the lonely journey called life

Lars Eriksson - the lonely journey called life

people hurt each other
and fool themselves,
create non-existing problems and their own hells
i just look upon this world and i feel alone

Right Round

back in storfors då. finns inte så mycket att säga om det, mer än det typ suger här. men hade tur förut i alla fall, stog i kristinehamn och väntade på bussen, så ringer davva och säger att han är där, så jag fick åka med han hem. det var ju snällt liksom. höhö. sen träffade jag bella en sabbis och det var ju inte igår direkt, så det var roligt!
nu har jag precis käkat mat, nu ska jag vila en stund sen ska jag och erica gå och köpa godis! mumms!. nu får ni njuta av denna härliga låt! pusstja!

FloRida - Right Round


puss!

filmen i fredags var skit bra, den var hemsk men verkligen skit bra! den borde alla se. hade gärna gått in igen direkt efter och kollat på den igen.
och igår firade vi erica, det var väll trevligt. det var som vanligt liksom, mormor och morfar, siv och sven. blev inte så jätte sent som tur var.
och sen idag har jag, mamma och stefan varit på handledarkurs. så snart får jag börja övningsköra! då jävlar, får ni passa er. haha!
imorgon är det skola. jäääj! not. fy fy fy! jag vill gå i ide ett tag nu. det skulle vara riktigt skönt ni! men nu blire kolla på wipeout sen parlamentet och möjligtvis käka en arraksboll. ciao!

dead and gone

imorgon är det ingen skola! fy så skönt. då ska jag ta mej en tur till storfors och träffa hannibanni en sväng när hon har lunch. sen ska jag även hämta mina skor hos pappa, så att jag kan klä upp mej lite när jag, mamma, stefan, erica och hennes pojkvän ska på bio. vi ska se, män som hatar kvinnor, har hört att den är bra. så det hoppas jag verkligen på.
förövrigt så är jag skoltröttare nu mer än någonsin förut. känner verkligen för att riktigt lång lov. men det är ett tag kvar till sommarlovet dock. påsklov är det ju snart men det är ju bara en vecka,och det är ju ingenting. vi får hoppas på att praktiken blir som ett ända långt lov. men nu ska jag dra mej uppåt och kolla stadsbussar in till stan sen sova!
godnatt!

T.I feat Justin Timberlake - Dead and gone

hallå eller!

trött!
det var gött att slippa skolan idag. även om jag var tvungen att gå upp tidigt.
helgen har varit trevlig, vart inte rikitgt som jag tänkt mej men det dög. men nu är jag så jävla trött så jag orkar fan inte skriva något mer. och inga roliga bilder tog jag heller.
och nu är det fan sova som gäller! natti!


vill inte!

nu är det slut på lovet och allvaret börjar igen, och jag säger bara - nej.
sova sova sova blir det nu, hade svårt att somna igår och det kommer säkert bli lika svårt idag. men men. måste försöka i alla fall, ska ju upp kl 6. MUMMS! not..
nattinatti!

i want värme!

Give me a call

Pauline - Give me a call


stort grattis till sofia som fyller 18 år idag!

RSS 2.0