gott nytt år, som man brukar säga.

ja igår ringde david till mej och frågade om jag ville leka, och javisst tänkte jag. hoppade in i duschen fort som fan, snabb var jag också vill jag lova, för vi skulle åka till kristineham. när vi kom dit fixade vi lite grejer, sen åkte vi och hälsade på några kompisar till honom, och där satt vi väll i några timmar. jag var typ helt inne i tvn, mannen som talar med hundar. sen blev den donken, mumms! sen tillbaka till storfors, david skjutsade mej till madeleine för där var det film som gällde. kommer inte ihåg vad den hette, men läskig var den och mina nerver klarar inte sånt där. men men, den var ganska bra i alla fall. efter det så gick jag hem och sov skönt. för imorse minsann kom jag äntligen iväg till karlstad, och jag vill säga tack till kristin som följde med mej, hittade en jävla klänning äntligen, och den får duga. köpta även hårfärg, för imorgon ska sofia färga mitt hår så det är rött när det blir party liksom.
sen när jag satt på bussen påväg hem från karlstad så ringer david och säger att jag ska stanna i kristinehamn för att han skulle dit med bella, maria och alex. så jag stannade där och följde med dom och fika, sen åkte vid till något ställe för david skulle köpa en kaninbur, jag vet inte varför, han har ingen kanin, sen till maxi. sen skjutsade vi hem alex och maria och sen fortsatte vi till storfors. och nu är jag hemma och sitter här och nördar lite. väntar på att sofia ska ringa. sen måste jag packa inför imorgon, för då blir det som sagt party. ska till sofia och karlstad. det blir kul, förhoppningsvis.
gott nytt år! om jag inte hinner skriva imorgon, vilket är ganska troligt. PUSS!


kyla

nu har jag nyss kollat på, trubbel i sagolandet, den va ganska bra faktiskt. litte små rolig sådära. kollade även på wild child förut, den var också ganska bra. nu håller jag på att ladda ner try seveenten och twilight. och twiligt har jag verkligen längtat efter, så hoppas att den är bra.

jaja, jag var ute och gick med madeleine förut, en riktigt lång promenad blev det. 10 minus grader var det också, kallt vill jag lova för en som inte har några vantar. stackars mej. men det var ändå härligt att komma ut och röra på sej och träffa madeleine. nu snart ska jag ut med jonas, han var tydligen inne hos grannen. och sen ska jag sova skönt!
det verkar inte som att det blir något karlstad för mej imorgon om inte någon kommer på snart att den vill dit och säger det till mej. men det verkar inte som det. kan ju alltid hoppas på att pappa ställer upp och åker dit med mej. men det är väldigt tveksamt. jaja, får åka på tisdag annars. men nu ska jag byta byxor. PUSS! 

burr burr

blöö, vad jag har tråkigt. fryser gör jag också men jag orkar inte gå och ta på mej en tröja, så jag får ju skylla mej själv. och jag är inte det minsta hungrig, fast jag inte har käkat något på hela dagen. knepigt.. ont i en tand har jag också, eller jag det typ isar i den. bara fel med mej idag märker jag. urs urs urs, men man måste ju ha sånna dagar ibland också. det kan ju inte bara vara bra hela tiden, fast att man kankse tycker det. men så är det inte, det märker jag det. höhö! neej, nu snart ska jag nog slå på en film, trubbel i sagolandet eller wild child. vet inte riktigt vilken utav dom än, men jag kan ju försöka trycka i mej något att äta medans jag funderar. men först måste jag hämta en tröja för jag fryser snart ihjäl, och det vore ju inte så roligt.
burr burr!

en helt ny värld

ja som sagt, jag var i örebro igår, tänkte att jag skulle hitta en klänning till nyår. men icke sa nicke! fanns ju inte en ända jag kunde tänka mej fan. lite kräsen är jag väll kankse men ändå. men jag hittade i alla fann en tjocktröja, en tshirt och ett par trosor på wesc. där var det 50% i hela affären. och jävlar vad folk det var, jag fick stå i kö i 1 timma, kön slutade på samma ställe som den började och fortsatte runt i hela affären. men det var det värt, jag är mycket nöjd. hade först hittat en peak tröja jag tänkte köpa för 900 kr, men tänkte att jag kollar på wesc först. och där hittade jag 3 plagg för ca 600 kr. så jag fyndade i alla fall. 
men jag får väll ta en tur till karlstad på måndag. får hoppas på att någon vill följa med mej.. nu har jag nyss kommit hem till pappa, och ska snart sjunga singstar. aladdin - en helt ny värld, står först i kön i alla fall. sen ska jag försöka ta mej utanför dörrn, för lite frisk luft.


money money money.

yes! julafton avklarad. jag fick det jag mest önskade mej, pengar. blev inte så sent igår heller som tur var, dom flesta hade dragit innan klockan slagit 23. skönt!
idag bar det av till pappsen, FICK SINGSTAR! i love it. abba, disney och rock ballads. konon! så nu blir det synd om grannarna fram över. haha! fick även pengar. så imorgon kommer mamma och hämtar mej här kl 9 på morgonen. sen bär det av till örebro för att shoppa. mumms! hoppas jag hittar en jävla klänning! morr. annars blir jag sur på mej själv. nejdå, men jag måste hitta en, så är det bara.
nu ska jag tjata huvet av hanne så att hon vill ut och gå med mej.   tjotjo!
jacob kramar tomten.

god jävla jul

då var det dags iår igen, julafton. efterlängtad av många men inte speciellt mycket av mej. visst det kan vara mysigt, men här i vårat hus betyder det stress stress stress. alla springer runt och ska bara göra det ena och det andra, gärna allting samtidigt också. sen kommer det massa folk hit, då blir det mat. det väntar jag på! inte för att jag är så förtjust i julmat, men för jag är hungrig som bara den. just nu önskar jag helst att det var juldagen, så allt här är över. så jag och erica kan åka till pappa och bara ta det lugnt och ha det mysigt. men först måste vi få denna dag överstökad. och nu är det nog bäst att jag hjälper till med något, hörde något om att mamma ville att jag skulle duka. så jag får väll ställa upp.
men som man säger: god jul!

dan före dan

nu sitter jag här inne på ericas rum och fular mej med hennes cam och lyssnar på musik. hon håller på att göra sej iordning för att vi ska gå ut. jag tycker då inte att det är så noga, så jag skiter i att fixa mej. 
imorgon är det julafton, blä för mycket folk men mumms för pengar. haha. men vi får väll se hur det blir. nu ska vi ut och promenara i alla fall. puss!

hahaha!

sometimes i run

sega dagar har det varit nu ända sedan lovet började. men det gillar vi, sova länge sen bara ligga framför tvn. fast jag får ju dock aldrig välja kanal, utan det ska jacob göra så jag får titta på nikelodeon i stort sett hela dagarna. kanon kul! not.. idag så har jag och erica varit nere på stan och köpt julklappar. jag hade inte tänkt att köpa några men så fick det inte bli. blev nog bra, hoppas dom blir nöjda. haha.
angående mitt förra inlägg så skulle jag bara prova på att mobilblogga, och det funka ju. kostar dock skjortan om man inte har gratis mms. men det har ju jag ända fram till julafton så jag kan ju passa på. min telefon räkning blir ovanligt liten denna månad också. gött!
jag har även börjat fått lite färg nu, ska sola imorgon igen, sen några gånger till innan nyår. gratis är gott. på tal om det så längtar jag attans mycket till nyår. men först måste jag hitta en klänning! det får bli på fredag. men nu så ska jag se om erica är färdig med sitt hårfärgande, och om hon är det så ska jag fråga om hon vill ut och gå en svänga.
annars får jag vänta tills hon blir färdig. keep it cheap!

I love u!



Idag klädde vi julgranen. Höhö

MMS

Idag klädde vi julgranen. Höhö. (:


that´s it.

idag fick jag tillbaka mina stövlar som mamma lämnade in åt mej igår för att det behövdes byta klack, så nu kan jag använda dom igen! wiie. jag var och solade förut medans mamma hämtade erica vid bussen, och hon hade ju med sej sin dator, så nu sitter jag här med den i knät och kollar lite smått på tvn. inget bra just nu. men kom just nu på att jag behöver en ny mascara. min är nästan helt slut, och dålig desutom. men jag har bestämt att den 26 ska vi åka till örebro, i alla fall jag och mamma. hon får följa med vare sej hon vill eller inte. för jag måste ju även hitta en klänning. morr! mamma, stefan och jacob åker ju utomlands på nyårsdagen också,dom ska på kryssning i karibien. fusk! jag får inte följa med.. men men. sånt är livet. jag ska ju utomlands till hösten så. 
men nu får det vara nog med dator, tror jag. och duschen väntar. puss!!

jullov!

nu är det jullov! häärligt.
.
och förövrigt så tycker jag om denna låt väldigt mycket.


hahahahahahahahhah! jag dör!

en vecka

en vecka kvar sen är det julafton, lite mysigt är det ändå. bara en dag kvar i skolan också, orkar inte gå på fredag det är ändå en sån ovärd dag, bara avslutning liksom. orkar inte åka in till karlstad vara där i en halvtimma sen åka hem igen, då är det bättre att stanna hemma och göra något vettigt istället, som typ sova.
idag var det en väldigt kort dag i skolan, hade matte prov direkt på morgonen, hur det gick ska vi nog inte tala om. sen svenska, då skulle vi göra någon utvärdering av kursen, sen jobba med det vi har kvar. men eftersom jag har lagt ner det där med svenska b så slapp jag gå på svenskan efter lunch. så jag och sofia bestämde oss för att sluta då. så vi tog en promenad till bussstation och väntade på att hanne skulle komma, när hon kom så gick sofia hem och jag och hanne gick på stan. måste hitta en klänning till nyår ju! men än så har jag inte hittat någon. typiskt mej, att vara ute i sista sekunden.
nu är jag trött och tänker gå upp och lägga mej framför tvn. PUSS!

It's all good till it goes bad

trött är jag, som vanligt! har sovit som en gris sen jag kom hem från skolan. gött! men det betyder även att jag inte kommer kunna sova än på ett tag. fast att jag är as trött. samma visa varje dag. blir så trött på det. man borde uppfinna ett piller som gör att man är pigg på dagen och sen blir man trött när man ska sova. skulle varit perfekt.  men jag är ju ingen vetenskapsman direkt. så någon annan kan väll ta tag i det och uppfinna ett sådant piller till mej tack. inte alls för långt kvar till jullov heller, det ska bli helt underbart. sova ut! mumms! tiden bara rinner iväg nu förtiden, snart är det vi som står det med studentmössor, 1,5 år kvar. det kommer gå fort, fasten att det inte känns som det just nu. matte b prov imorgon har jag också, kommer skita sej totalt. kursen slutar ju nu till jul, så där har jag ett säkert ig i alla fall. ska göra så gott jag kan på provet imorgon, men allt går ju in i ena örat och ut genom det andra på en gång.
urs vad jag hatar det där med matte. blä blä blä
men snart så börjar scrubs, det ska jag se. sen dejta kudden tror jag.
nattinatti! 

trött, uttråkad och trött..

gaaah! jag är så fruktansvärt trött. ändå har jag typ bara sovit idag. jag sov på bussen, en liten stund i alla fall, fick ju sällskap av hanne till kristinehamn, och sen sov jag när jag solade, sen en liten stund på soffan innan mamma åkte till jobbet. och nu sitter jag här och är as trött och vill igentligen bara sova. men icke sa nicke, kommer inte kunna somna om jag går och lägger mej nu ändå, som vanligt. så jag fördriver min tid vid datorn, det suger ganska mycket må jag säga. ljudet hackar och irriterande ,okänd, person skriver på msn. men orkar inte göra något åt saken, utan funderar på om jag ska gå upp och lägga mej frömför tvn och dricka julmust och äta choklad istället, lät ganska frästande det. så jag tror jag tar och gör så faktiskt.

ska bara tala om att jag, kristin och sofia var inne på mitticity tidigare idag och skulle interjuva folk. en ända fråga skulle dom svara på. men fan vi fråga typ 3gånger så många fler än som vill ställa upp. dålig stil, det var ju bara ett skol arbete. hö! men men, det fick bli väl ändå..

with every bit of kevin

ja, grattis säger vi till kevin.
jag tyckte dock att alice gjorde vinnar låten bäst.
Men kevin är absolut en stjärna! =D

alice - with every bit of me
kevin - with every bit of me


studieresa till hollywood

det verkar som att vi kan åka till hollywood till våren. NOT! men det vore kul. 
så stog det i nyhetsbrevet från min mentor. va besviken jag blev när det stog, not. det hade ju vart coolt. men man kan ju inte förvänta sej för mycket av den här skitskolan. haha!
Nu har det nyss vart luciatåg i matsalen, tog typ tio minuter sen fick vi pepparkakor. mumms! nu ska jag snart ha mediaproduktion och sofia är inte här, så jag och kristin får klara oss själva. ska väll bara klippa lite i våran film dock, men ändå. 
nu kommer thomas så nu ska vi börja. but remeber keep it cheap. 

keep it cheap.

sova, sova, sova, det borde jag göra redan. men känner mej fast här, orkar inte resa på mej och gå till sängen och lägga mej. jag är trött men vet att jag inte kan sova än, som vanligt alltså. urs. men ska upp vid 6 imorgon, så jag borde verkligen gå och lägga mej. men nej, det tar stopp. mitt huvud vill sova men inte min kropp, jobbigt! jag får väll typ springa ett par varv runt huset eller något för att trötta ut den. haha, skoja. skulle aldrig falla mej in. så det då. men nu är nog tiden inne för att göra ett försök att sova. i morgon är det idol-final. wiie! och då ska jag leka med spade. men nu så, nattinatti. 

somewhere

trött trött trött, det är vad jag är. var hemma hos kristin igår och hade julbak med hon och sofia, det var myspys. bakade lussekatter som blev väldigt smuliga, tror vi hade för mycket mjöl, se bakade vi 5 minuters kola och någon annan choklad grej, sen åt vi även foundé (stavas?) det var riktigt gott, och jävlar vad mätt jag var. kollade på tingeling, riktigt söt film, borde ses. vid halv 11 åkte sofia hem till sej och jag och kristin slog på the eye, och jäklar vad läskig, mina nerver klarar inte sånt dära. fy fy fy!  jaja, jag och kristin somnade vid 2-3 någongång, och imorse gjorde jag mej iordning snabbare än någonsin. tufft. skol dagen var kort idag, träffade marina på stan och har varit där i stort sett hela dagen, åkte hem kvart över 5 och var hemma 20 i 7. nu ska jag kolla på ett heroes avsnitt sen sova gott.
tjingeling.

svenska b

sitter i skolan nu, kom lite försent i morse. har svenska, som jag förövrigt får ig i till jul. dåligt av mej, jag vet! men får ju fan ingen tid på sej att göra klart alla grejer. direkt vi får en uppgift ska vi ju börja med en ny. blöö! och hannibanni har typ dött eller något? , har ringt henne hela dagen, men inget svar någon gång. börjar fan bli orolig här.. men jag får väll fortsätta ringa henne. sists jag höll på såhär hade hennes telefon legat i köket hela dagen med ljudlös på. kanske är så idag också om vi har tur.
imorgon ska jag, kristin och sofia ha värsta myspys hemma hos krisitn. vi ska baka massa gott, kolla på film och självklart äta det vi har bakat. det ska bli roligt hoppas jag.
pank denna månad är jag också, men det är ju snart jul så får väll hoppas att jag får pengar då. det är ju trors allt det ända jag har önskat mej i julklapp så.
men nu måste jag fan sätta igång med frågorna vi ska göra om "kejsaren av portugallien" . blöö!

puss och hej leverpastej!

Ladies night

igår så hade vi tjejkväll hemma hos mej, riktigt mysigt var det. Lagade tacos, mumms! , drack lite gott, spelade twister, sjöng singstar, som jag är bäst på! höhö. pratade massa minnen och hade det bara allmänt trevligt. och jag säger bara som så att det måste vi göra om. för en trevlig kväll, det var det verkligen! tack för det (:

    

idag är det tråkig söndag, marina åkte till sunne tidigt och då gick jag upp. bella kom en sväng och sa typ hej, hejdå. stannar nog i storfors inatt, orkar inte åka till karlskoga idag. men jag vet inte riktigt än, det märks. nu ska jag käka mat sen kolla på heroes. wiie! sen måste jag bränna ut några filmer på dvd, och det tar ju typ hundra år. blöö! men men, så kan det vara.

hos systeryster

sitter hemma hos min syster just nu, tittar på gammalt avsnitt av desperate housewifes och väntar på att hon ska komma hem så jag får sällskap. pappa hämtar oss i karlstad ikväll, så får vänta här så länge. men gött att slippa åka buss, speciellt när jag har stor väska och grejer. när jag kommer hem sen måste jag städa, städa och städa. för imorgon blire tjejkväll hemma hos mej. MYYS! ska bli riktigt roligt faktiskt, förhoppningsvis. men det tror jag iallafall. längtar faktikst. men nu orkar jag inte skriva något mer, ska kolla på tv. PUSS!

never back down

en riktigt bra film måste jag säga.
filmen handlar om Jake Tyler som flyttar till en ny stad, kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. efter att hans vän också blivit nerslagen av "mästaren" Ryan McCartny söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång hämnas på Ryan McCarty.

Snygga killar är det med i den också, det gör ju filmen ännu bättre. men till er som inte har sett den så är det en garanterat sevärd film.
 

om och om igen

jahopp, färgen har gått ur håret igen. inte allt då men mycket, det ser verkligen urtvättat ut. fult! men men, får väll fortsätta att färga det om och om igen tillslut lär det ju sitta. förhoppningsvis! imorgon ska jag igentligen ha nationella prov i svenska b, muntligt, ska hålla tal i 5min. men förlåt kristin, jag hinner verkligen inte färdigt! har inte äns börjat än, så det blir svårt. imorgon tror jag nog att det bär av till storfors efter skolan också, känner mej så elak mot pappa när jag bara är hos mamma hela tiden. fast han jobbar ju ändå eftermiddag, så hinner knappt träffa han ändå, men men. bättre än inte alls ju.
och jag hatar våran trådlösa mus till datorn, bara tar slut sådär när man håller på och grejar. nu fick jag springa upp och hämta nya batterier och det var jobbigt vill jag lova. 

färgen var fin första dagen i alla fall.

RSS 2.0