pizza pizza!

jag är något fruktansvärt sugen på pizza idag, för er som ville veta det. men eftersom att hanne har proppat i sej massa annat jocks, så vill hon ju inte dela en med mej. fast jag kan ju köpa en barnpizza dock. det får det nog bli sörrni. men hon är också väldigt seg så jag hinner nog hungra ihjäl här innan vi kan gå till folkan. men men, kan väll göra mej iordning så länge eller något. så, hejsvejs!



men vi är så jälva tuffa, jag och hanne alltså.
och jag älskar henne mycket mycket.
fast ibland har man bara all lust att ta hennes telefon och slänga den i backen och hoppa på den. 
men men, så kan det vara. 
hon är pricken över mitt i, iallafall !

road.

våra reportage går framåt, och imorgon ska vi göra vårat sista. ni kan kolla på tisdagens och onsdagen om ni trycker på "här" i det senaste inlägget. nästan alla lärare på skolan har sagt till oss att det är skit bra. dagens kommer upp imorgon. jobbigt att stanna kvar efter skolan, men idag lyckades jag och hanne roa oss i alla fall medan sofia och kenny klippte och redigerade lite. (jag hjälpte givetvis till jag också, dock inte lika mycket). men nu ska jag nog gå och lägga mej så jag orkar upp imorgon. sen är det helg! mumms. PUSS!


oredigerad.

så kan det gå

det som jag skrev igår var visst ett litet missförstånd från min sida. vårat reportage lades ut idag och ni kan kika på det genom att klicka här, om ni skulle vilja. detta var dock inte så bra, utan det vi gjorde idag var mycket bättre. men det kommer antagligen upp imorgon.
imorgon minsann så ska hanne följa med mej till karlskoga, vi ska försöka fixa sommarjobb. och vi alla hoppas på det bästa. annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men inte ska jag sitta här något mer. jag är på tok för trött.
PUSSHAAJ!




onödig

tema-vecka i skolan hela veckan. och jag, kristin, sofia och kenny har våran egen lilla "redaktion" vi ska göra reportage varje dag om vad som har hänt under dagen typ. sen ska det läggas upp på hemsidan. men, inte har det kommit dit något.. taskigt, om han tyckte det vart så dåligt så kunde han ju sagt det till oss så vi kan göra bättre imorgon. visst vi hade lite otur med ljudet i en intervju med en från ugndomsmottagningen men det löste sej ju skapligt i alla fall. men men, tråkigt att vi har kämpat med det i onödan tycker jag.
men nog om det..
jag är trött, trött och trött. sen är jag tydligen nörd också, men det är ju coolt att vara nörd, så jag är ju fortfarande cool. och eftersom jag bestämmer här, så vet alla vad som gäller.
nej, jag tror jag går och knyter mej.
natti natti!

promenera mera

här ligger jag i soffan och små kollar på, canadas next topmodel. väntar på att erica ska komma från duschen så att jag kan gå och duscha sen göra men iodning. hon oh jag ska nämligen ta en promenad, gå till coop och köpa hårfärg till henne så att jag kan slinga hennes hår ikväll. jobbigt att sitte och pilla med det där, men jag gör det ändå, eftersom jag inte tycker att hon ska ha svart hår. men nu är det slut på tvn och erica är nog snart klar så, bye bye!

"Sverige föll med flaggan i topp"

kroatien - sverige
30 - 26

nyhetskanalen

godis, glass och cola!

som sagt igår sov jag ju hos kristin i karlstad, vi åt pizza. mumms! sen kollade vi på film, get smart, den var skapligt bra i alla fall. sen vid en kl 23 ungefär så ville kristin ut och gå, så vi tog en promenad sen gick vi hem och kollade scrubs. imorse orkade ingen av oss gå upp och jag tror mitt alarm på telefon gick om i en timme ungefär. se blev klockan kvart i 9 och vi börjar 10 i så vi fick väll gå upp. gick till badhuset lyssnade lite på våran, ganska så heta, gympalärare fredrik, sen gick vi hem till kristin igen och gjorde oss iordning och åkte till skolan. och skolan var ju ingen hit som vanligt. slutade 2 och var hemma 20 i 4 ungefär. och nu har jag och pappa nyss vart och köpt godis, glass och cola. mumms! 
sen blir det kolla på handboll.  kroatien - sverige.

igår kom mamma hem från USA så imorgon åker jag hem till henne. saknar lilla mammi!
och imorgon ska även syster få tandställning. så lycka till, till henne nu!

men ikväll orkar jag inte vara någon datanörd så jag går och sätter mej vid tvn nu i stället. PUSS!

yeah yeah.

jä jä jä, skolan idag var inte så värd direkt, jag och hanne satte oss i matsalen när vi kom dit vid 10 ungefär. sen kom vi på att det skulle vara gott med donkan, så vi tog lite tidigare lunch och åkte dit. sen orkade vi ju inte åka tillbaka, så vi åkte hem till heidi en stund och hanne bestämmde sej för att stanna där inatt. dumma hon! men men, jag åkte kvart över 5 från karlstad och var hemma 20 i 7 ungefär. då vart det tvn, top model och andra avenyn.
imorgon ska jag förövrigt sova i karlstad hos kristin. det ska bli mysigt och vi ska väll äta någon god mat antar jag, men vad? är den stora frågan. men det löser sej. höhö.
but remember, keep it cheap!


Decode

Paramore - Decode

"eehm, om nån kvart kanske ?"

skolan idag var väll inte så värst farlig, har typ suttit vid datorn bara känns det som. inte fått så mycket gjort med andra ord. förutom på textkommunikationen, som började idag, där skulle vi skriva en text, vilken typ som helst men den skulle någonstans handla om pontus (läraren) så jag skrev en liten berättelse om när han var ute och gick i skogen och träffade en vit älg. orsaken till att jag jobbade så himla bra den lektionen var för att vi fick sluta när vi hade skrivit klart. så jag slutade lite tidigre än vad schemat sa. då åkte jag till syster och jenny en liten stund och sjöng singstar. mumms! 

jäääj, förövrigt idag så fick jag äntligen träffa hannibanni igen, som jag har längtat! nå väl, jag träffade henne bara en liten stund på bussen dock, men vi ska snart ut och promenera oss varma. det var länge sen och jag har saknat våra promenader. dom är mysiga. vi har nog något roligt att berätta till varandra, som varje gång vi träffas typ, men ändå. 
puss på hanne och på alla andra! 

Light up

jag gillar inte söndagar. en hel skolvecka väntar. men så himla långt kvar till lov är det inte, hoppas att veckorna går snabbt nu fram tills dess.
idag har jag inte gjort någonting i stort sett, kollat på tv, suttit här och lyssnat på musik. har faktiskt laddat ner leona lewis album spirit (deluxe edition), men den ända låten jag lyssar på är typ run, som ni kan lyssna på i inlägget nedan. den är mycket bra. orginalet kan ni lyssa på här, men jag personligen tycker att den är bättre med leona lewis. orginalet brukar vara bättre, men så är inte fallet denna gång tycker jag. självklart är snow patrol också bra, men inte lika.
i kväll ska jag i alla fall titta på trollkarlens hemligheter kl 21.00. annars vet jag inte, snillen snackar kanske jag ska kolla på också kl 20.30.
nej, nu ska jag göra något mindre vettigt. pusshaaj!


run

Leona Lewis - Run

godis är gott!

skoldagen igår var jätte kort, hade en lektion sen så slutade jag efter lunch. så jag hann med kvart över 1 bussen och var då hemma 20 i 3 ungefär. sen kom elin till mej vid 5 ungefär, vi sjöng en massa singstar. hon vann för det mesta, men jag är bäst på det ändå. sen åkte hon hem vid en halv tio, tio någongång. sen kom spade, vi kollade på tv först. sen tänkte vi kolla på film, så jag slog på the benchvarmers, men spade sov typ hela filmen, så när den var slut slog jag på pineapple express, men då somnade jag också. vid 10 i morse åkte han, och jag somnade om och sov till halv 5. då bestämmde jag mej för att städa mitt rum, eftersom att det ser ut som ett bombnedslag där, så nu är det "fint", finare i alla fall.
och idag är det lördag och jag har ingenting planerat, ska bara slappa. jag och pappa ska snart åka och köpa godis. mumms! sen är det väll p3-guld galan eller något ikväll, tror jag? . jaja, nu ska jag i alla fall göra mej iordning så vi kan åka sen. pöss!

mumms på korta skoldagar!

kort skoldag idag, började 10.50 och slutade 14. gött! men imorgon är den ännu kortare då börjar jag 10.30 och slutar 12.10. mumms på korta skoldagar säger jag! idag annars har jag väll inte gjort så mycket som vanligt, spade kom förut och vi gick till folkan för han skulle käka pizza med biffen, sen gick vi hem till mej och såg på tv. han åkte hem vid 21.30, och vad gör man då? jo, sätter sej vid datorn. men här ska jag inte sitta länge till, ska nämligen sova tidigt. förhoppningsvis.
imorgon får jag träffa hannibanni också, det känns som det var länge sen, och eftersom vi brukar ses varje dag, så saknar jag henne när vi inte setts på en vecka typ, så det ser jag ju självklart fram emot.
men nu ska jag borsta tänderna. pusshaaj!

broken strings

James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings

äntligen

jäääj! igår kom mina skor, men eftersom att jag var hos erica igår så fick jag äntligen prova dom idag, och dom var kanon. ska bara lära mej att gå i dom. idag har jag lekt med sebastian, vi typ tittade på tv. han åkte nyss hem och nu ska jag snart fortsätta att gå in mina skor. höhö! ska försöka gå och lägga mej tidigt idag, eftersom jag ska upp mycket tidigare imorgon än idag. buhu. men men, sånt är livet ibland liksom. men eftersom att det inte händer så mycket roligt nu för tiden så har jag inget mer att skriva. men yeah yeah. pöss!

osocial

nu sitter jag hemma hos min syster, men hon är osocial och bara pratar i telefon hela tiden typ. hon har i alla fall idag lärt sej lite photoshop, tack vara mej, så hon har hållt på med det ända sen jag kom efter skolan typ. mycket social människa det där. men men jag är glad över att jag får vara här ändå, så jag får sova extra länge imorgon när jag har sovmorgon tills 20 i 1. det blir gött det! men nu orkar jag inte skriva något mer, eller rättare sagt, jag har inget mer att skriva. men puss på alla!

guldbaggen 2009











Johan Glans förgyllde ju självklart hela denna gala.

Och här är årets vinnare:
Bästa manliga biroll
Jesper Christensen för rollen som Sebastian Pedersen i Maria Larssons eviga ögonblick

Bästa kvinnliga biroll
Maria Lundqvist för rollen som Ann i Himlens hjärta

Bästa dokumentärfilm
Maggie vaknar på balkongen.
Regi: Mark Hammarberg, Ester Martin Bergsmark, Beatrice Maggie Andersson

Hedersguldbagge
Harriete Andersson

Gullspiran
Georg Riedel

Bästa manuskript
John Ajvide Lindqvist för manuskriptet till Låt den rätte komma in

Bästa regi
Tomas Alfredson för Låt den rätte komma in

Bästa manliga huvudroll
Mikael Persbrandt för rollen som Sigfrid Larsson i Maria Larssons eviga ögonblick

Bästa kvinnliga huvudroll
Maria Heiskanen för rollen som Maria Larsson i Maria Larssons eviga ögonblick

Bästa foto
Hoyte van Hoytema för fotot i Låt den rätte komma in

Bästa produktionsdesign
Eva Norén, Låt den rätte komma in

Bästa kompositör
Matti Bye, Maria Larssons eviga ögonblick

Bästa ljud
Per Sundström och Ljudteamet, Låt den rätte komma in
Bästa kortfilm
Lögner
Regi: Jonas Odell

Biopublikens pris
Arn - Riket vid vägens slut

Bästa film
Maria Larsson eviga ögonblick
Producent: Thomas Stenderup


not a big fan

måndag igen, och jag är inget stort fan av måndagar. dagen började självklart med att jag försov mej, men jag hann ändå till tåget. duktigt av mej! sen var det ju skola, blää, åkte hem efter lunch och direkt jag klev innaför dörren så kom spade, han tycker jag är dålig på att laga mat, vi tittade typ på tv. men nu har han dragit till filipstad och nu sitter jag här och väntar på att guldbaggen ska börja, den galan kan jag i alla fall titta på, om inte tvn skulle gå sönder nu. men det tror jag inte. sen blir det nog sova för min del, så jag inte försover mej imorgon också, och imorgon ska jag förövrigt sova hos min systeryster. om ni vill antecka det alltså. men nu ska jag gå och vänta vid tv istället. PUSS!

little big planet

det har varit en helt okej helg, det bästa av allt var ju att marina kom förståss. vi har typ varit hemma hos kim, med han och fredd, hela nätterna och spelat tv-spel, little big planet, skit kul spel tycker jag. vi kollade på bolt också, och den filmen tyckte jag om.
den handlade om en hund som är en stor filmstjärna, och han tror att allting som händer är på riktigt, den var bra. annars tror jag inte vi har gjort så mycket mer. men det har varit kul, eftersom marina varit här liksom. idag åkte hon hem vid 12 ungefär och efter det så sov jag en liten stund, sen så ringde david och frågade om vi skulle leka. så jag har åkt med honom lite idag och han är ju som alltid lika duktig på att retas. hö! men nu sitter jag här och väntar på att a lot like love ska börja på 4an, då ska jag bädda ner mej i soffan med en filt och gott godis. MUMMS!


När motvind blåser

tvn funkar igen!
var hemma tidigt idag igen, så har legat vi tvn hela eftermiddagen och halv sovit typ. det är så härligt att komma hem tidigt. jag hatar skolans sena dagar, och att jag måste pendla så långt varje dag! men imorgon ska jag gå hela dagen och det har jag lovat mej själv, så det så. får hoppas på att jag kan somna lätt inatt, vilket jag inte tror, så att jag är pigg imorgon. haha! vem försöker jag lura? jag är ju aldrig pigg, så det lär ju inte hända i alla fall. men eftersom det är sista dagen imorgon innan helg så får jag väll försöka hålla ut. 
och imorgon hoppas jag på att marina följer med och leker med mej, det var väldigt länge sen och jag saknar henne.
jag måste färga mitt hår också, fast brunt den här gången. den röda färgen håller inte i sej, så då ska jag färga det brunt först, sen rött igen. så får vi hoppas på att det fungerar. jag kan ju inte gå och se ut som jag gör i håret nu heller, det är typ urtvättad röd färg blandat med lila. ser förjävligt ut.

btw, mitt humör vände ganska snabbt. hanne gör en alltid på bra humör!
så vi tackar henne för det och hoppas att hon får det roligt i göteborg.
=D

upp och hoppa!

just nu sitter jag hemma hos hanne, hon håller på att göra sej iordning. sen ska vi ta 9.30 bussen till karlstad. då är vi framme vid 11. vet inte om det blir så mycket skola för mej idag dock, ska hämta busskort i alla fall. och jag känner att idag, är det inte min dag. mitt humör är inte på topp just nu i alla fall, men jag hoppas att det vänder. och jag vet ju vad som kan göra att det vänder, men det är lättare sagt än gjort liksom. men hanne får hjälpa mej på något vis. nu låter det helt fel här märker jag, men jag förstår vad jag menar och förhoppningsvis så gör ni också det.
jag är trött, trött, trött. jag kan inte sova om nätterna heller, i förrgår la jag mej vid 12 somna till mellan 00.30 och 01, vaknade då och somnade inte förän 6 sen skulle jag upp 7. igår var det inte lika illa men jag la mej vid 12 och somnade vid 2, 2.30 någon gång. men nu ska jag vara social med hannibanni. hennes kanin är rädd för mej, på tal om ingenting. stackarn.
TJOFLÖJT!

ingen grammisgala för mej..

tvn vill inte funka =(
så nu ska jag och pappa titta på film och dricka kaffe. mysigt! och sen när davva har dömt klart den där jävla matchen så ska han leka med mej en stund, vare sej han vill eller inte. men som sagt nu blir det film med pappi. PUSS!

dumma tv!!

självklart ska tvn "gå sönder". den har väll inte gått sönder, men något fel är det, så får inte fram någon bild! SURT! taskigt att det ska bli så just idag, när jag hade bestämmt att jag skulle kolla på tv. men det är två timmar kvar och jag hoppas att det löser sej!
DUMMA TV!

inte så värst taggad

idag började skolan. blää på den! fast det vart typ dit och säga hej, sen hejdå. åkte med kvart över 1 bussen hem och var hemma 20 i 3 typ. så det var ju inte så jätte jobbig dag direkt. jag och hanne hade en liten damp stund på bussen hem förut, det var mycket skoj. och ikväll är det grammisgalan, det ska allt ses. så kl 20.00 blir jag bänkad vid tvn. mumms!

  han är taggad!

you can't break a broken heart

Kate Voegele - you can't break a broken heart

ett gott skratt förlänger livet

säger ordspråket. haha
och ett par goda skratt det har jag allt fått mej hos bella det. inte för att vi gjorde så mycket, men man har alltid roligt med henne ändå. 
jag kom till henne vid kl 17 ungefär, då tittade vi först på hairspray, jag hade inte sett den förut, och jag tyckte den var ganska bra. sen laddade vi ner mirrors och tittade på den, skit läskig. fy fy fy! sen bara satt vi och pratade en massa typ. vid tolv ungefär kom vi på att vi var hungriga och ville ha pizza eller donken. men vi var ju ute i skogen så hur skulle det gå till?. så frågade bella en kompis till henne från karlskoga om inte han kunde köpa med mat och komma med det hem till henne. jovisst! så det fick bli donken, för pizzeria var stängd. så vid 2 ,tror jag, så kom han med våran mat, sen stog vi och pratade lite med han, gick in och käkade (den var ganska kall), och sen kollade vi på mamma mia, och den tyckte jag var as bra. sen vi 6 så somnade vi, och vaknade av att pappa ringde vid kl 15 idag. sen åkte jag hem vid 16 och nu ska jag äta mat. ciao!


bella och skogen

   bella snygging!
idag ska jag leka med bella, det var länge sen. det ska bli roligt, ska åka hem till henne i skogen. så får vi väll se vad vi hittar på för bus. men nu måste jag duscha och göra mej iordning och grejer så jag kan åka sen. PUSS!

myspys

yees, nu har jag beställt skorna, så dom kommer någon dag under veckan. hihi
nu ska jag och hanne snart gå och köpa godis, sen bege oss hem till madeleine för att titta på film med hon och malin. om vi inte hinner att frysa ihjäl påvägen vill säga, det är ju ganska skapligt kallt ute idag. jaja, men nu ska jag ringa mormor, sen blåsa håret. pussheejs!

hjälp tack


jag är ju typ kär.
billiga som fan är dom ju också. ska jag?
hjälp mej tack!

grattis till pappa

idag fyller min pappa år. grattis till han. (:
jag tror jag måste hoppa in i duschen, men jag orkar inte. laddade precis ner madagaskar 2, den hade kommit ut med svenskt tal, så den måste jag ju kolla på sen. alla säger ju att den är bra, så då borde den vara det.
fast nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem, han har vart borta jätte länge. men men, han kanske kommer hem med en tårta. vem vet? . det skulle varit riktigt gott i alla fall. nej, jag får nog ta och hoppa in i duschen. en lång dusch ska det bli också. pappa kankse är hemma när jag är färdig sen, det märks.









mina bilder från nyårsfirandet

här kommer bilder från nyårsfirandet.
finns givetvis fler, men då får ni kolla in hannes blogg.
 


 


ett nytt år

nyårsfirandet var lyckat, det tillbringades i karlstad med en massa glada och underbara personer. det började med förfest hemma hos sofia, kom mer personer än vad som var tänkt, det var trevligt. alla var taggade, så efter en massa dansande och några rundor av ölspelet drog vi vidare till dennis på färjestad. där vart det ännu mera dans och alla vart ännu mera taggade, sen började klockan närma sej tolv och vi alla begav oss till torget. där var det mycket folk. gick runt och pratade med en massa trevliga främlingar och fyverkerierna var i fullgång. senare blev det att gå till burgerking, och eftersom att det var nog typ det ända som var öppet så var det gaska knökat med folk i alla fall. efter att vi varit i stan en stund åkte vi till färjestad på efterfest hos någon. jag var så fruktansvärt trött, så vi tog en taxi hem. var hemma hos sofia vid 3 och då sov jag gott.

dagen efter var mindre go. jag och sofia var sega som bara den, kollade på kung fu-panda och proppade i oss massa godis. senare kom thomas, sofias ragg, och vi bestämmde oss för att beställa hem pizza. så vid 7 kom hanne och vi ringde och beställde. satt och tittade på tvn i väntan på att den skulle komma, men den kom inte. efter en timma ringde vi och frågade om dom hade glömt bort oss, men neej dom hade bara mycket och göra, men sa att dom skulle skynda sej. jag och hanne skulle åkte med kvart över 8 bussen hem igentligen, men pizzan kom till slut vi 9, så fick ta kvart över 10 bussen. pappa hämtade oss i kristinehamn vid 11 och när jag kom hem sov jag gott.
Men jag fick en bra start på det nya året och hoppas att det fortsätter så. =D

RSS 2.0